Blog, Okos ajtózár, okos bejárati ajtó, Okos zárak

Számkódos zárak és okos zárak

HiSec® ARIEL - Arcfelismerős zár - Motoros nyitás-9

Az okos zárak technológiája jelentősen megváltoztatta a biztonság fogalmát otthonainkban. Egyre népszerűbbek a modern, számkódos zárak, amelyek kényelmes, praktikus és biztonságos megoldást nyújtanak. Ezek a zárak nemcsak a Hisec ajtókba szerelhetők be könnyedén, hanem egyes típusok műanyag és fa ajtók esetében is kompatibilisek, így széles körben alkalmazhatók különféle bejárati ajtóknál.

Miért válasszon okos zárat?

Az okos zárak, különösen a számkódos verziók, olyan innovatív megoldásokat kínálnak, amelyek megkönnyítik mindennapjainkat. Elfelejthetjük a hagyományos kulcsokat, hiszen a zárat egyszerűen egy kód megadásával nyithatjuk. Emellett számos további előnyt is nyújtanak, amelyekkel a hagyományos zárak nem versenyezhetnek:

1. Kényelmes hozzáférés: Nincs többé szükség kulcsra. A zár kódjának beírásával gyorsan bejuthatunk az ajtón.
2. Biztonságos megoldás: A számkódos zárak biztonságosak, mivel több lehetőséget kínálnak a kódos belépésre, és könnyen változtatható a kód, ha szükséges.
3. Távolról történő vezérlés: Egyes okos zárak, beleértve a számkódos zárakat is, okostelefonon keresztül távolról vezérelhetők, ha kiegészítőként gateway-t csatlakoztatunk hozzájuk.

Hisec ajtóval tökéletes kombináció

A Hisec beltéri biztonsági ajtók már önmagukban is magas védelmet nyújtanak, de az okos zárak beépítésével a védelem és a kényelem szintje még magasabbra emelkedik. Ezek a zárak kompatibilisek a Hisec ajtókkal, így egyszerűen beszerelhetők. A Hisec ajtók 7 cm-es vastagsága lehetővé teszi az okos zárak zökkenőmentes telepítését, és nem igényel különösebb átalakítást.

A számkódos zárak beépítése különösen előnyös az Airbnb lakások és más rövid távú bérlemények esetében, hiszen nincs szükség kulcsok átadására a vendégeknek. A tulajdonos egyszerűen megadhat egy kódot, amelyet a bérlők használhatnak a tartózkodásuk alatt, így sokkal könnyebb és rugalmasabb a hozzáférés biztosítása.

Kompatibilitás más ajtókkal

Nem csak a Hisec ajtók esetében lehetséges a számkódos zárak használata. Bizonyos okos zár típusok könnyen telepíthetők műanyag és fa ajtókba is. Ez azért fontos, mert sokan, akik korábban nem rendelkeztek Hisec ajtóval, szintén élvezhetik az okos zárak előnyeit anélkül, hogy új ajtót kellene vásárolniuk.

Hogyan szereljük be az okos zárakat?

Az okos zárak beépítése egyszerű folyamat. Legyen szó Hisec, műanyag vagy fa ajtóról, a zár felszerelése gyorsan elvégezhető. Szakértő szerelő segítsége nem ajánlott, mert a legtöbb esetben a zár telepítése nem igényel komolyabb szakértelmet, különösen a Hisec ajtók esetében, ahol már gyárilag előkészítették a zárszerkezet helyét az okos zárak számára.

Miért érdemes okos zárat választani?

Az okos zárak kétségtelenül a jövő biztonsági megoldásai közé tartoznak. Nemcsak a kényelem és az egyszerű használat miatt népszerűek, hanem a hozzájuk kapcsolódó modern technológiák miatt is. A PIN kóddal működő számkódos zárak praktikusak és gyorsak, de további lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint például az ujjlenyomatos, arcfelismerős vagy NFC-kártyás, arcfelismerő megoldások.

Az okos zárak, különösen a számkódos zárak, egyre népszerűbbé válnak a lakástulajdonosok körében, és ideális megoldást nyújtanak, ha magasabb szintű biztonságot és kényelmet szeretnénk elérni. A Hisec ajtók és az okos zárak kombinációja tökéletes választás beltérre, hiszen a biztonságot növelik, miközben a modern technológiákat is kihasználják.

GYIK

1. Milyen ajtókba szerelhetőek okos zárak?
Okos zárak könnyen szerelhetők Hisec ajtókba, de egyes típusok ( vékony zárak) műanyag és fa ajtókba is telepíthetők.

2. Mennyi ideig tart az okos zár telepítése?
A telepítés gyorsan elvégezhető, általában egy órán belül. A Hisec ajtók esetében a zár helye gyárilag előkészített, ami megkönnyíti a beépítést. Műanyag és fa ajtókba több is lehet, mert lehet igényel átalakítást.

3. Milyen típusú okos zárakat lehet telepíteni?
PIN kódos, ujjlenyomatos, arcfelismerős, és NFC-kártyás zárak mind elérhetők, így személyre szabhatjuk a zár használatát.

TITAN - HiSec® Arcfelismerő zár - Motoros nyitás zárás, beépített kamera és monitor-1
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft
HiSec®-EUROPA-Arcfelismeros-Okos-zar-Nyitasi-modok-Arccal-ujjlenyomattal-PIN-koddal-Bluetoothal-es-NFC-vel-
Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

Chip-kártya HiSec® okos zárakhoz (NFC )

1.290Ft

G3 Gateway (Wifi átjáró) HiSec® Okos zárakhoz

24.500Ft