Rólunk – Ki forgalmazza a HiSec® Okos-zárakat?

A hiseczar. Hu oldalt üzemeltető és az okos zárakat forgalmazó cég a WiinDoo Trade Kft. kizárólagos forgalmazási engedéllyel rendelkezik a HiSec® védjeggyel ellátott okos zárakra vonatkozóan Magyarország területén.

A Gordius Endless Kft. már 13. éve kizárólagos beszállítója és forgalmazója a jól ismert HiSec® acél Biztonsági ajtóknak. Az acél biztonsági ajtók megrendelhetők a hisecajto.hu és a hisec-ajto.hu weboldalakon.
Az elúlt években a forgalmazott acél biztonsági ajtóink elnyerték a vásárlók bizalmát, amit az évről évre növekvő eladási számokból és visszajelzésekből érzékelünk. A HiSec® márka Magyarországon és az Európai Unióban is bejegyzett védjegy.

A technológia és gyártástechnika fejlődésével elérhető árúvá váltak a különféle okos, intelligens zárak. Ma már azt lehet mondani, hogy a vásárló a bőség zavarával küzd, amikor okos zárat keres az interneten.

Sajnos a legtöbb forgalmazott okoszár nem felel meg az alapvető biztonsági és minőségi elvárásoknak sem. Nem azért mert nem gyártanak Kínában minőségi terméket, hisz tudjuk, hogy „Amit nem Kínában gyártanak az biztos hamis” 🙂
Hanem azért mert az azokat forgalmazó cégek elsődleges szempontja a magas profit, nem pedig a zárak nyújtotta biztonság.

Mi a HiSec® okos zárak forgalmazói ezt nem engedhetjük meg magunknak, mi a következő 20 évben is szeretnénk ajtókat és zárakat értékesíteni. Ezért, amíg az okoszárak minősége nem ért el egy szintet elérhető áron, addig nem forgalmaztuk azokat.

Mérlegelve a helyzetet a cégünk úgy döntött, hogy felkutat néhány, az ajtók biztonságát nem rontó, minőségi intelligens zárat. Olyat, amit a meglévő HiSec® ajtókba utólagosan is könnyen be lehet szerelni az eredeti zár helyére.

Hosszas válogatás (sok megrendelt mintadarab) és egyeztetések után találtunk olyan gyártót, aki az elvárt minőségben és megfelelő méretekben gyártani és szállítani hajlandó számunkra az okos zárakat.

A biztonság és minőségi anyagok után a legfontosabb szempont a könnyű beszerelhetőség volt. A magyar nyelvű mobil alkalmazás is kiemelt szempont volt.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
Az általunk forgalmazott zárak a kilincs felfelé fordításával valóban bezárják az ajtót, mert kitolják a biztonsági rudakat az ajtó éléből. A legtöbb forgalamzott “Okos zár” valójában csak kiiktatja a kilincset, de ettől az ajtó még nem lesz bezárva!

Az oldalon megrendelhető okos zárak megfelelnek ezeknek a szempontoknak és elvárásoknak.
A zárakra termék garanciát és szavatosságot vállalunk.

A válogatás és előzetes vizsgálatokat elvégeztük Ön helyett, hogy Önnek már csak élveznie kelljen a HiSec® intelligens záraink nyújtotta kényelmet!