Ön szeretne egy okos zárat de nem szeretné önmagának beszerelni?

Teljesen érthető döntés az Okos-zár rendelése beszereléssel, ha nem biztos benne, hogy megfelelően tudja elvégezni a zárcsere műveletét, akkor az a legjobb megoldás ha szakértőre bízza.

Minden intelligens zárunk esetében a zárak adatlapján kiválasztható, hogy milyen módon szeretné megrendelni az okos zárat. Ezek az alábbiak:

  • Beszereléssel kérem
  • HiSec ajtót is szeretnék rendelni
  • Magamnak szerelem be

Miután elküldte a megrendelést annak feldolgozása a fenti opciók függvényében változik.

Okos-zár rendelése beszereléssel:

Ebben az esetben nem kell postai, vagy szállítási díjat fizetnie, hiszen a kollégáink szállítják el Önhöz az Okos-zárat, amikor beszerelik.
A rendelés elküldését követően egy kollégánk felhívja Önt telefonon, hogy egyeztessenek a beszerelés pontos időpontjáról és díjáról.
Az Okos-zár rendelése beszereléssel a legkényelmesebb megoldás a zárcserére és csak minimális többletköltséggel jár.

Ha magának szereli be:

A saját kezű beszerelés igényel egy kis tapasztalatot a szerelések terén, de ha már csinált a zárcseréhez hasonló dolgot, akkor nem fog gondot okozni.
A zár dobozában található egy kis tájékoztató füzet, rajta a beszerelés minden lépéséről készített videóink linkjeivel. A videók alapján könnyen elvégezhető a művelet.
Ha elekadna, vagy nem sikerülne a beszerelés, akkor hívhatja ügyfélszolgálatunkat.
Végső esetben, ha mégsem sikerülne a szerelés, természetesen lehetősége van a zárcserét utólag is megrendelni az ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Ha ajtót is szeretne rendelni:

Ez egy kiváló döntés, ha régi típusú bejárati ajtaját a 14 éve forgalmazott HiSec acél bejárati ajtóra cserélné.
Ekkor ugyanis semmi más dolga nincs, mint elküldeni az okos zár megrendelését a megjegyzés rovatba írja bele, hogy ajtót is szeretne rendelni.
A rendelés beérkezését követően a kollégánk felhívja Önt és felveszi az ajtó rendelését is. Ebben az esetben egyszerre szállítják ki mindkét terméket Önhöz és el is végzik az ajtócserét és a zár cseréjét is.
Ebben az esetben is megtakarítja a szállítási díjat, mert mind az ajtót, mind az okos zárat külön költség nélkül viszik el Önhöz.
Természetesen az ajtó és a zár beszereléséért is fizetni kell ebben az esetben is, de nincs szállítási díj külön és a kiszállást is csak egyszer kell megfizetnie.

Mindent megteszünk, hogy a zárcsere az ajtajában a lehető legkevesebb idejébe és fáradtságába kerüljön! 

TITAN - HiSec® Arcfelismerő zár - Motoros nyitás zárás, beépített kamera és monitor

Arcfelismerő zár dobozának tartalma

HiSec® - EUROPA Arcfelismerős Okos-zár - Nyitási módok Arccal, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel-9

 

 

 

 

Megérkeztek a legújabb arcfelismerő záraink: