Az HiSec® okos zár és a Hisec® biztonsági ajtó nem egy shopban rendelhető meg. Ennek elsősorban logisztikai okai vannak.

Ettől függetlenük Önnek lehetősége van, hogy a zár mellé ajtót, vagy az ajtó mellé okos zárat is rendeljen.

Ehhez, az alábbi lépéseket kell megtennie:

  1. A zár terméklapján vásassza ki a “HiSec ajtót is szeretnék rendelni” lehetőséget (lásd kép lentebb) és így adja le a rendelését.
  2. Ha már korábban rendelt HiSec biztonsági ajtót tőlünk de azt még nem szerelték be a kollégáink:
    Ez esetben a rendelés elküldése után a kolléganőnk felhívja Önt, hogy egyeztessék melyik ajtórendeléshez kapcsolódik az Okos-zár rendelés. Önnek semmi dolga, csak küldje el a megrendelését a zárra.
  3. Ha még nem rendelt, de most szeretne rendelni a zárral együtt:
    Ez esetben is folytassa a zár megrendelését, majd a visszaigazoló emailben található linken keresztül leadhatja az ajtó rendelését is. Nem feltétlenül kell ezt önmagának megtennie. Mivel a most leadott rendeléséből látjuk, hogy ajtót is szeretne, a kolléganőnk mindenképp felhívja Önt és felveszi az ajtó megrendelést is.

Mindent megteszünk, hogy a megrendelése a lehető legkevesebb idejébe és fáradtságába kerüljön! 

Tehát mindegy milyen sorrendben rendeli meg a termékeket, a lényeg, hogy a itt jelölje be, hogy ajtót is szeretne a zárhoz.

HiSec Ajtó és okos zár rendelése együtt

HiSec Ajtó és okos zár rendelése együtt

Így a kollégák amikor az Önnek egyeztetett időpontban elvégzik az ajtaja cseréjét, egyúttal az okoszárat is viszik magukkal és azt is kicserélik.

Ezzel fáradtságot és pénzt takarít meg, hiszen a zár szállításáért és a kiszállásért sem kell külön fizetnie, hiszen az ajtót úgy is viszik a kollégáink. Természetesen a zárcseréért fizetnie kell, de ezt akkor is kell, ha külön csak a zárcseréért mennek Önhöz a kollégáink.

Ha nem szeretne fizetni a zárcseréért, mert úgy gondolja, hogy ezt önmagának is el tudja végezni, akkor is így rendelje. Ez esetben a kollégák csak az ajtót építik be önnek és a zárat csak kiszállítjál. A szállítás ekkor sem kerül Önnek semmibe.

–>>Hisec ajtó rendelése itt<<–

Ha esetleg elfelejtette volna bejelölni, akkor sincs semmi gond, írjon nekünk a kapcsolat űrlapunkon, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat és megoldjuk a problémát 🙂