airbnb lakások, Blog, Okos ajtózár

Számzáras kilincsek több funkcióval, távvezérléssel

HiSec®-Mars-Okos-zar-v2.0-Nyithato-Mobil-alkalmazassal-ujjlenyomattal-PIN-koddal-Bluetoothal-es-NFC-vel-UJ

Az okos zárak, számzáras kilincsek világa folyamatosan fejlődik, és új megoldásokat kínál az otthoni biztonság terén. Egy különösen népszerű típus a számzáras kilincs, amely egyesíti a hagyományos zárak megbízhatóságát az intelligens technológia kényelmével és biztonságával. Ennek a technológiának köszönhetően már nem kell aggódnunk az elveszett kulcsok miatt, és a hozzáférés kezelése is sokkal rugalmasabbá válik.

A számzáras kilincsek telepítését ajánljuk napi rendszerességgel használó lakásokra 

A számzáras kilincsek működése egyszerű, de zseniális. Egy digitális billentyűzet segítségével lehet beírni a nyitókódot, ami aktiválja a kilincs mechanizmusát, és lehetővé teszi az ajtó nyitását. Ez a rendszer nem csak otthonokban, hanem irodákban és kereskedelmi létesítményekben is egyre népszerűbb, köszönhetően annak, hogy nem igényel fizikai kulcsokat.

Az egyik legnagyobb előnye a számzáras kilincseknek, hogy lehetővé teszik több különböző kód beállítását. Ez különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol sok embernek kell hozzáférést biztosítani ugyanahhoz a térhez, például irodaházakban vagy vendéglátóipari egységekben. Minden felhasználó vagy csoport saját kódot kaphat, amit könnyedén meg lehet változtatni, ha szükséges.

Távvezérlés a gateway-el

A számzáras kilincsek további biztonsági funkciókat is kínálhatnak, például automatikus zárást, ha az ajtó egy meghatározott időn keresztül nyitva marad. Ez tovább növeli az otthoni biztonságot, különösen olyan helyzetekben, amikor könnyű elfelejteni az ajtó bezárását.

A gateway, vagy hálózati átjáró, az okos otthoni rendszerek egy kulcsfontosságú eleme, amely lehetővé teszi a különböző okos eszközök, így az okos zárak is, közötti kommunikációt. Ez a készülék szolgál kapcsolatként az otthoni intelligens eszközök és az internet között, lehetővé téve az eszközök távoli elérését és irányítását az okostelefonon vagy más intelligens eszközön keresztül.

G3 Wifi átjáró (Gateway) HiSec® Okos zárakhoz

G3 Wifi átjáró (Gateway) HiSec® Okos zárakhoz

G3 Wifi átjáró (Gateway) HiSec® Okos zárakhoz

G3 Wifi átjáró (Gateway) HiSec® Okos zárakhoz

Miért fontos a gateway az okos zárakhoz?

Távoli hozzáférés és irányítás:
Egy gateway segítségével az okos zárakat bárhol és bármikor irányíthatjuk, amíg rendelkezünk internetkapcsolattal. Ez azt jelenti, hogy távolról zárhatjuk vagy nyithatjuk az ajtókat, ellenőrizhetjük az ajtó állapotát, és értesítéseket kaphatunk a zár használatával kapcsolatban.

Integráció más okos otthoni eszközökkel:
A gateway lehetővé teszi, hogy az okos zárakat integráljuk más okos otthoni eszközökkel, mint például a világítással, a hőmérséklet-szabályozókkal vagy a biztonsági kamerákkal. Ezáltal komplex jeleneteket és automatizálásokat állíthatunk be, például, hogy az ajtó nyitásakor automatikusan kapcsoljon be a világítás.

Biztonság növelése:
A gateway által biztosított távoli elérés és monitorozás révén fokozhatjuk otthonunk biztonságát. Azonnal értesülhetünk bármilyen illetéktelen belépési kísérletről, és szükség esetén gyorsan reagálhatunk.

Felhasználóbarát kezelés:
A gateway segítségével egyetlen, központilag kezelt felületen keresztül irányíthatjuk az összes okos otthoni eszközünket, beleértve az okos zárakat is. Ez nagyban megkönnyíti az eszközök kezelését és a különböző funkciók beállítását.

Jövőbiztos megoldás:
Ahogy egyre több okos otthoni eszköz kerül piacra, a gateway biztosítja, hogy rendszerünk könnyen bővíthető legyen új eszközökkel. Ezáltal otthonunk intelligens rendszere hosszú távon is naprakész maradhat.

Összefoglalva, egy gateway a számzáras kilincsek mellett jelentősen növeli az otthoni intelligens rendszerünk hatékonyságát, biztonságát és kényelmét. Lehetővé teszi az eszközök távoli elérését és irányítását, integrációját más okos eszközökkel, és hozzájárul egy felhasználóbarát, jövőbiztos otthoni élmény kialakításához.

Számzáras kilincs telepítése

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a számzáras kilincsek telepítése és kezelése rendkívül egyszerű. Sok esetben a meglévő kilincseket és zárakat könnyedén le lehet cserélni az új, intelligens rendszerre, anélkül, hogy komoly átalakításra vagy új hardver telepítésére lenne szükség. Ez teszi őket ideális választássá a felhasználók számára, akik szeretnék növelni otthonuk biztonságát anélkül, hogy bonyolult telepítési folyamatokba kellene bocsátkozniuk.

Végül, de nem utolsósorban, a számzáras kilincsek gazdaságos megoldást kínálnak. Mivel nincsenek fizikai kulcsok, amelyeket másolni kellene, vagy zárak, amelyeket cserélni kellene, ha egy kulcs elveszik, a karbantartási költségek jelentősen csökkennek. Ez hosszú távon megtakarítást jelent a felhasználók számára.

A számzáras kilincsek az intelligens otthoni biztonsági rendszerek egyik legfontosabb elemeivé váltak. Kényelmes, biztonságos és gazdaságos megoldást kínálnak mindenki számára, aki modernizálni szeretné otthoni vagy irodai hozzáférés-kezelési rendszerét. Az ilyen típusú okos zárak, mint a Hisec által kínált modellek, a legújabb technológiát és a felhasználói igényeket egyaránt szem előtt tartva készülnek, hogy a lehető legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet nyújthassák.

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

Chip-kártya HiSec® okos zárakhoz (NFC )

1.290Ft

G3 Gateway (Wifi átjáró) HiSec® Okos zárakhoz

24.500Ft