Blog, NFC nyitás, Okos ajtózár, okos bejárati ajtó

Bérbe adott irodáját, lakását védje airbnb okos zár segítségével

Az airbnb okos zár távolról nyitható és ügyfelei akár korlátozott ideig férnek hozzá

Telefonnal távolról is kiosztható jogosultságok, akár ideiglenes jelleggel, hogy csak az és akkor mehessen be a bérbe adott ingatlanjába, akit be akar éppen engedni az ajtón. A hozzáférést bármikor megváltoztathatja, tilthatja. Az azonnali cselekvéshez azonban mindenképp szükséges az airbnb okos zár-hoz egy wifi-híd (gateway) beszerzése is. Ugyanis ez az eszköz fog nekünk wifin keresztül kommunikálni a telefonunkkal és továbbítja az okos zár felé a módosításokat. Tehát távolról is kioszthatunk állandó, vagy ideiglenes belépési kódokat, vagy módosíthatjuk a már meglévőket.

Mi a legkényelmesebb, leggyorsabb, leghatékonyabb és legelegánsabb megoldás, ha ingatlant ad bérbe?

Rengeteg időt és ügyintézéssel járó bosszankodást spórolhatunk meg, ha egyből a legtökéletesebb megoldásban gondolkodunk, ami ráadásul nagyon reális áron érhető el. Hosszú távon pedig olcsóbb fenntartani, mint a hagyományos, korszerűtlen megoldást, ami könnyen feltörhető.
Arról van szó, hogy a legmodernebb technológiának köszönhetően ma már elérhetőek a digitális zárak. Ezek nemcsak kulccsal, hanem ezen kívül NFC technikával (chip kártya) is könnyedén kinyithatóak. Ám ez még nem minden. Van lehetőség arra is, hogy több PIN kódot programozzunk be, így akár 100 feletti számban is adhatunk hozzáférést az embereknek. Emellett rendelkezésre áll az ujjlenyomatos megoldás is, ha teljesen személyre szabott megoldásban gondolkodunk éppen. Az airbnb okos zár  nyitható  telefonnal is kb 5 méteres távolságból bluetooth segítségével.  Távolabbról is bármikor ki tudjuk nyitni az ajtót telefonunkkal. Emellett arra is lehetőség van, hogy kiosszunk ideiglenesen különféle lehetőséget arra, hogy más is be tudjon lépni az ajtón.

Bérelhető lakások, garázsok, szállodai szobák esetén a legjobb megoldás az airbnb okos zár

Ez a technológia nagyon előnyös lehet például bérelhető szállodai szobák, raktárak, garázsok, lakások esetén, ahol gyakran változik a bérlők köre. Ez a lehető legbiztonságosabb és költségkímélő megoldás, mert így nem kell kulcsot másolni, és zárat cserélni. Egyszerűen csak kiosztja a hozzáférést a megadott időszakra vonatkozóan és már működik is a rendszer. Természetesen arra is van lehetőség, hogy egyszer csak felfüggessze a hozzáférés lehetőségét.
Ez akkor előnyös, ha váratlanul megszakítják a szerződést, vagy a felmondás éppen véget ért és így tovább… Ezt nem tudhatjuk előre egy határozatlan idejű szerződés esetén, hogy mikor fog bekövetkezni.
Ma már nem véletlen, hogy például kiadó garázsok esetén, egyre többen telefonnal működtethető sorompóban gondolkodnak, mert így akár a leendő bérlőnek is meg tudjuk mutatni az adott területet anélkül, hogy kimenjenek az adott helyszínre.
A másik haszna a dolognak, hogy üzemzavar esetén – ami váratlanul szokott következni -, azonnal be tud lépni a szakember az adott területre.
Ugyanis távolról őt is be tudjuk engedni és nem kell ehhez kiutaznunk az adott helyszínre. Ezeket figyelembe véve az airbnb okos zárat választva egyrészt a legmodernebb és legbiztonságosabb technológiával fogunk rendelkezni és hamar visszajön a kiadás költsége, így ez egy kiváló befektetés.


Emellett a megfelelő biztonsággal rendelkező ajtók beszerzéséről sem szabad megfeledkeznünk, melyben a digitális zárat elhelyezzük

Fontos az airbnb okos zár használata, ám ugyanilyen fontos az is, hogy az megfelelő biztonsággal rendelkező ajtóba legyen beépítve, hogy ne lehessen könnyűszerrel feltörni azt. A HiSec általunk forgalmazott biztonsági bejárati ajtókat a MABISZ magasabb kategóriába sorolta, hiszen speciális ajtókról van szó és bejegyzett védjeggyel rendelkezünk az egész EU területén. Általában ezeknek az ajtóknak a feltörésével nem szoktak próbálkozni a betörők, mert nagyon jól ismerik a paramétereit. Például nem öt centiméter, hanem hét centiméteres vastagsággal rendelkeznek, így nem az általában barkácsboltokban fellelhető modellekről van szó.  

Válassza Ön is a maximális biztonságot és kényelmet és rendelje meg a biztonsági ajtónk egyikét, illetve az airbnb okos zár egyikét!

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft