Blog, Digitális zár, Okos zár, Okos zárak

Digitális zár az otthonunkban

digitális zárak

Melyik szülő ne szeretné biztonságban tudni gyermekét a mai erőszakos világban? Jó megoldás lehet egy digitális zár installálása?

Mekkora nyugalmat adhat számunkra a tudat, hogy pontosan látjuk, hogy gyermekünk, párunk mikor ért haza. Ráadásul mindezt úgy tudjuk meg, hogy nem kell ezért az információért gyermekünket hívogatni, aki mindezt akár jogosan zokon is veheti tőlünk. Senki sem szereti, ha kémkednek utána. Éppen ezért mindenki jól jár, ha ezt a problémát máshogy hidaljuk át. Erre való a digitális zár és hozzá a wifi átjáró. Az okos zárnak köszönhetően hozhat létre időszakos és rendszeres vagy egy adott dátumtartományra meghatározott PIN kódot . A naplózásnak köszönhetően pedig pontosan látja, hogy ki és mikor nyitotta ki az ajtót. 

Kulccsal, ujjlenyomattal és telefonnal nyitható a digitális zár

Ha éppen a zár közelében van, akkor egyszerűen kulccsal, NFC (chip) kártyával is ki tudja könnyedén nyitni az ajtót. Ezen kívül választhatja az ujjlenyomatos variációt is, de szabadon használhatja a PIN kódos belépés lehetőségét. Ha Önnél van a telefonja, akkor pedig a bluetooth is segítségére lehet. Miután otthonában egyszerűen létrehozta a kívánt beléptetési módot, ezután megoszthatja azt az Ön által kiválasztott személyekkel, rokonokkal, takarítóval, stb. Ez azért előnyös, mert így nem kell zárat cserélni, kulcsokat másolgatnia. Ehelyett gyorsan, hatékonyan és elegáns módon megváltoztathatja a hozzáférést az okos zárhoz. Ha egy kamerát is telepít az ajtón, akkor pedig már nemcsak okos zárról, hanem okos ajtóról beszélünk. Természetesen bármikor fejlesztheti lépésről lépésre otthonát az okos ház, illetve lakás irányába.

Önt jó érzéssel töltené el, hogy a digitális zárnak köszönhetően egy aplikáción keresztül midig és azonnal láthatná, hogy épp ki tartózkodik az otthonukban? 

A biztonság alapvető igényünk érthető módon, de ez nemcsak ránk, hanem családtagjainkra, szeretteinkre egyaránt vonatkozik.
A digitális zár tehát segít abban, hogy pontosan tudjuk ki tartózkodik otthon, azonban ezt csakis biztonsági ajtóra érdemes telepíteni a maximális biztonság érdekében.
Éppen ezért a HiSec biztonsági ajtók a legszigorúbb MABISZ előírásoknak megfelelve egész Európa területén bejegyzett védjeggyel rendelkeznek.

Mit jelent ez pontosan?

Létezik központi záras modell bő kínálatunkban, a tolórudazatos rendszer pedig 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán, alján és tetején egyaránt, maximális biztonságot biztosítva.
Ráadásul mindezt bizonyos modellek esetén további 3-4 záródási pont egészít ki egy második, felülre szerelt zár segítségével. A biztonsági ajtók pedig vastag, nagy ellenálló képességű acélból készült zárnyelvvel rendelkeznek.
Ezért a pajszerral és feszítővassal felszerelt betörő csak az idejüket vesztegetik ajtónyitási szándékukkal. Ha megpróbálják feltörni az ajtót az óriási zajjal jár és nem mellesleg nagyon sok időt vesz igénybe. Ezzel a HiSec felül múlja az átlagos ajtókat, biztonsági bejárati ajtók forgalmazásával. Ezekbe a speciális ajtókba pedig könnyedén elhelyezhető a digitális zár.

Természetesen korábbi ügyfeleinkre is gondoltunk és, akik régebben vásárolták meg a biztonsági ajtót tőlünk, Ők is könnyedén tudják digitális zárra cserélni a meglévő normál zárat.

Digitális Hisec zár

Digitális zár


Ennek köszönhetően eldönthetik, hogy most vagy akár később vásárolják meg a biztonsági ajtót, illetve a telefonnal is nyitható okos zárszerkezetet.

Bárhogyan is dönt, mi szeretettel várjuk jelentkezését, megrendelését!

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft