Blog, Okos zárak, Okoszár nyitás mobillal, Wifi átjáró

A Hisec okos-zár mit tud? Nézzük meg!

Kulcs nélkül nyitható hisec okos zár

A Hisec okos-zár bárhonnan kinyitható

Miért érdemes Hisec okos-zárban gondolkodnunk? Azért, mert magában foglalja ez a megoldás a kulccsal nyitható zárakat, ám számtalan más lehetőséggel egészíti ki azokat.
Példának okáért van lehetőség NFC technológiával egy chip segítségével kinyitni az ajtót. Emellett az ujjlenyomattal nyitható zár lehetővé teszi számunkra, hogy ezt a funkciót is használhassuk. Emellett PIN kóddal és telefonnal, bluetooth kapcsolattal is nyitható az ajtó.
Ha pedig távolabb helyezkedünk el fizikailag, akkor is van megoldás arra nézve, hogy kinyissuk távolból az ajtót. Telefonunk segítségével és egy úgynevezett wifi átjáró kell hozzá.
Ennek köszönhetően nem kell folyamatosan az adott helyszínen tartózkodnunk. Sőt, másoknak is kioszthatunk engedélyt arra, hogy kinyithassák az ajtókat.
Ez a fajta engedély lehet állandó vagy ideiglenes jellegű.  Bármikor visszavonhatjuk, így nem kell attól tartanunk, hogy valaki lemásolja a kulcsot, vagy eltulajdonítja azt.
Ezzel nagyon sok kellemetlenségtől, időpazarló felesleges dologtól kímélhetjük meg magunkat.

Mostantól gyorsan, kényelmesen, nyithatja ki bárhonnan az ajtót a wifi átjáró segítségével

Mi is az wifi átjáró? Ez egy olyan plusz eszköz, amely Wifi eszközhöz csatlakoztatja a Hisec okos-zárat és ez azért jó, mert így a világ bármely pontján is tartózkodik, módosíthatja a PIN kódot, vagy engedélyezhet egy újat, ha valami rendkívüli történne otthonában. Ennek köszönhetően ugyanis pontosan tudhatjuk, hogy ki mikor ért haza és, ha egy mesterembert be kell engednünk váratlanul, mert valami elromlott, az sem jelent gondot.
Ez a Hisec okos-zár lényege, melyet egyre többen választanak a normál záras megoldások helyett. És, ha kamerát is elhelyezünk az ajtón, akkor már okos ajtókról beszélünk.
Ezáltal folyamatosan tovább fejleszthető a technológia ezen a téren. Mivel mi elsősorban biztonsági ajtókat gyártunk, mely a MABISZ által magasabb védelmi kategóriába lett sorolva, ezért a biztonság első számú fontossággal bír. A HiSec ajtó az egész EU területén bejegyzett védjeggyel rendelkezik immár.

Ha biztonságról van szó, akkor ne érje be fél megoldással

Elegáns fekete Hisec okos zár

Az általunk forgalmazott ajtók hét centiméter vastagsággal rendelkeznek a barkácsboltokban, általában fellelhető öt centiméteres ajtókkal ellentétben. Több ponton záródás jellemzi őket speciális módon és ellenállnak a mechanikai, fizikai és kémiai behatásokkal szemben.
2008 óta elérhetőek ezek a gyönyörű tervezésű biztonsági ajtók, melyek megjelenésükben esztétikusak és masszivitást sugallnak. Ez azért lényeges, mert így háromszor is meggondolja a betörő, hogy megpróbálja feltörni az ajtót. Általában nem szokott vele kísérletezni és meg sem próbálja feltörni.

A köztudatban tévesen elterjedt hír helyett ugyanis a betörők nem az alapján választanak helyszínt, hogy hova nem törtek be eddig, hanem azt veszik alapul, hogy milyen könnyen lehet betörni az adott lakásba. Ehhez azt veszik alapul, hogy mennyi időre van ehhez szükség és mindez mekkora zajjal jár. Ezek a fő szempontok.

A 3 perces áttörésgátlással rendelkező biztonsági ajtóink, így a legjobb választásnak bizonyulnak. Rendelje meg Ön is megfelelő biztonsági ajtót és okos zárat!