Blog, Okos zárak

Azonnal megváltoztatható PIN kód a Hisec okos zárban

Bármikor, azonnal megváltoztatható PIN kód biztonsági ajtózár

Milyen esetekben is jó a Hisec okos zár?

Legyen szó irodáról, otthonunkról, vagy például egy szállodai szobáról, esetleg szakrendelésben, laborokban és egyéb helyen található helyiségekről, roppant praktikus megoldás lehet, ha a belépés jogosultságát a Hisec okos zár segítségével bármikor központilag meg tudjuk változtatni.
Ha nem szeretnénk, hogy illetéktelenek hatoljanak be a szobába, raktárba vagy csupán ideig-óráig szeretnénk, ha valaki be tudna lépni az adott helyiségbe, akkor ez a tökéletes megoldás. Ez azért lehet fontos, mert így nem kell kulcsokat másolni és zárat cserélni folyton, mely rengeteg idővel és kiadással jár együtt. Ráadásul sokkal elegánsabb megoldás, ha okos zárban gondolkodunk.

Hogyan működik az Hisec okos zár?

Léteznek zárak, melyek kulccsal nyithatóak, ám a Hisec okos zár ugyanúgy nyitható kulccsal, de más lehetőségünk is van arra nézve, hogy kinyissuk az ajtót.
Ez azért lényeges, mert így a régi megoldást is bármikor tudjuk alkalmazni, mely kiegészül NFC (chip) kártyás belépési lehetőséggel. Emellett dönthetünk úgy is, hogy PIN kóddal lépünk be az ajtón. Több, mint 100 férőhellyel rendelkezik ez a szisztéma, így jut bőven PIN kód mindenkinek.
Ráadásul a mi döntésünkön múlik, hogy melyik beléptetést alkalmazzuk. Választhatjuk példának okáért az ujjlenyomatos funkciót is.
Okostelefonunk segítségével bluetooth kapcsolatot is létesíthetünk az ajtóval és ennek köszönhetően is kinyílik az ajtó.

És ez még mindig nem minden.


Ugyanis távolról is nyitható az ajtó. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő app-pal (szoftver) akkor is be tudunk valakit engedni, ha mi fizikailag máshol tartózkodunk éppen. Ahhoz, hogy ezt a funkciót is ki tudjuk használni, szükségünk van még egy plusz eszközre, amit wifi átjárónak hívnak. Ez egy olyan eszköz, ami kommunkiál a wifinkkel az okos telefonunkkal és azt továbbítja bluetooth-on keresztül a Hisec okos zárba. Ez természetesen két oldalú kommunkáció.
Az elektromos záraknak ez a lényegük, hogy Ön kényelmesen, gyorsan, elegánsan és praktikus módon ki tudja nyitni az ajtót önmaga és más számára is.
Az érdekessége a dolognak, hogy innen már csak egy lépés az okos ajtók kialakítása. Ehhez csupán egy kamrára van szükség. Így lesz a normál zárból okos zár és abból pedig okos ajtó.

Bárkiről eldönthetjük, hogy meddig legyen jogosultsága kinyitni az ajtót

Természetesen kiadhatunk egyből ideiglenes vagy végleges jogosultságot, így például egy szállodai vendég vagy idegen mesterember beengedését távolról, könnyedén bármikor el tudjuk intézni telefonunk segítségével. 

 

Milyen ajtóban érdemes gondolkodnunk?

Csakis biztonsági ajtókban, melyet a MABISZ, annak minősített. Mi ennek vagyunk a specialistái és az általunk forgalmazott HiSec ajtókat magasabb kategóriába sorolta a Magyar Biztosítók Szövetsége.

Ehhez nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelnie az általunk forgalmazott biztonsági ajtóknak, különben csupán normál ajtókról beszélnénk csupán. Több ezer biztonsági ajtót adtunk el évente és büszkeséggel tölt el minket a tudat, hogy a teljes EU területére van bejegyzett védjegyünk.


Bármikor, azonnal megváltoztatható PIN kód biztonsági ajtózár
A HiSec ajtók nemcsak biztonságosak, de esztétikai megjelenésük is figyelemreméltó. Választható fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezéssel is.
Megjelenésük robosztus és azonnal elbizonytalanítja a betörőket a 7 hét centiméter vastagságával, ellentétben az általában barkácsboltokban beszerezhető 5 centiméteres változattal. Ezek a biztonsági ajtók úgy lettek elkészítve, hogy védjenek mechanikai, fizikai és kémiai behatásoktól is egyaránt. Nagy tűzgátlási funkcióval is rendelkeznek. A gyönyörű tervezésű ajtók természetesen jobbos és balos változatban is elérhetőek. 

Adja le a rendelését minél hamarabb, hogy azonnal segítségére lehessünk! Szakképzett kollégáink várják jelentkezését. 

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft