Biztonsági ajtó, Blog, Okos zárak

Gondolkozott már azon, hogyan biztonsági ajtót és okos zárat vásárol?

digitális zárak

Hála a modern technikai fejlődésnek ma már rengeteg biztonsági és kényelmi időt megtakarító megoldásokban gondolkodhatunk.

Nyitási módok a digitális zár esetében

Az okos házak irányába történő elmozdulás teljesen megváltoztatja életünket. Ennek egyik része az, amikor a normál zárakat kicseréljük egy biztonsági okos zárakká. Az ujjlenyomattal nyitható zár éppen ezt teszi lehetővé. Ám ezen kívül ezeket a digitális zárakat telefonnal nyitható zárak funkciójával is kiegészíthetjük egy wifi átjáró segítségével. 
Magyarán szabadon eldöntheti, hogy a hagyományos módon kulccsal, NFC (chip) kártyával lép-e be otthonába, irodájába. Ezen kívül az ujjlenyomatos zárnak köszönhetően mindenféle eszköz nélkül is ki fog nyílni az az ajtó. 100 felett van a beprogramozható PIN kódok száma, így akár ezt kihasználva is kioszthat jogosultságot másnak is. Ráadásul telefon segítségével, azonnal be tud lépni bluetooth kapcsolattal.

Távvezérléssel is működik

Ha pedig távolabb helyezkedik el, akkor is nyitható telefonja segítségével az ajtó. Eldöntheti, hogy ki, mikor és mennyi ideig nyithatja ki az ajtót. Itt többféle megoldás is létezik. Az egyik, hogy mikor ön még az otthonában tartózkodik, akkor létrehoz több PIN kódot, annak céljából, hogy ha valakit váratlanul kell beengednünk a biztonságos otthonunkba akkor azt oda tudja adni neki. Példának okáért egyes ügyfelei, esetleg a takarító – és így tovább -, csak csütörtökön 10 és 11 óra között fogja tudni kinyitni az ajtót. Ez nagyon praktikus és egyszerű megoldás. Ha bármi probléma van, nem kell cserélni a zárat hanem egyszerűen törli azt a PIN kódot. A másik megoldás pedig egy wifi átjáró beszerzése, melynek segítségével távolról is hozhat létre PIN kódot, azonnal ellenőrizheti, hogy ki mikor lépett be az ajtón. 

Nagyon fontos, hogy az ajtó biztonsági ajtó legyen

Hiába biztonságos az ajtó, melyen speciális fúrásvédelemmel ellátott zár garantálja a biztonságot, ha a bejárati ajtón könnyen be lehet menni. Ezért nagyon fontos olyan biztonsági ajtókban gondolkodnia, mely méltó az okos zárhoz. Az általunk forgalmazott okos zárak teljesen kompatibilisek a régebben megvásárolt általunk értékesített HiSec biztonsági ajtókkal, melyek még hagyományos zárakkal vannak ellátva. És természetesen most is lehetőség van arra, hogy hasonló zárakban gondolkodjon, mely később is kicserélhető okos zárrá. Ezáltal gyakorlatilag a betörőnek egyszerűbb a falon bemennie, mint a kínálatunkban elérhető biztonsági ajtókon keresztül. És ez nem vicc. 

Mivel rendelkezik egy Hisec biztonsági ajtó?

A MABISZ magasabb kategóriába sorolta a biztonsági ajtókon belül a HiSec ajtókat. Ez annak köszönhető, hogy három perces áttörésgátlással rendelkezik és legalább három reteszelési pontos záródással van ellátva. Ez úgy tud megvalósulni, hogy a minél több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetétje, mechanikai védelemmel van ellátva. Ráadásul különféle acélmerevítések segítik elő, hogy az ajtó, tokból történő kiemelése el legyen lehetetlenítve, sőt ebben a speciális zsanérok is nagy szerepet játszanak. Magának az anyagának köszönhetően pedig roppant masszív. Önmagában ez, illetve HiSec embléma is elrettentheti a betörőket és, így hozzá sem kezdenek az ajtó felfeszítéséhez.  

Ezek a biztonsági ajtók védenek minket a mechanikai, kémiai és fizikai behatásokkal szemben egyaránt.
Két fő csoport létezik. Kültéri és beltéri bejárati ajtók. Az általunk forgalmazott biztonsági bejárati ajtók pajszeros-feszítővasas ellenállásra is nagyon jól reagálnak. A betörésük hatalmas zajjal jár és sok időt vesz igénybe. Így ez a betörők valódi rémálma. Éppen ezért nagyon népszerűek lettek ma már nemcsak Magyarországon. Nem véletlen, hogy az egész EU területén rendelkezünk bejegyzett védjeggyel, így a HiSec komoly márkává nőtte ki magát, mely bizonyított a piacon. 

Válasszon bő kínálatunkból és rendelje meg a HiSec ajtó egyikét, akár az okos zárral együtt!

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft