Biztonsági ajtó, Blog, Okos zárak

Okos-zárak, melyek beszerelhetőek a HiSec ajtókba és teljesen kompatibilisek vele

okos-zarak-melyek-beszerelhetoek-a-hisec-ajtokba-es-teljesen-kompatibilisek-vele

A biztonságon nem érdemes spórolni

Egyre több ember számára fontos szempont, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudja szeretteit és önmagát és természetesen a különféle értékeit. Manapság ugyanis egyre kifinomultabb technológiát használnak a betörők, így a biztonsági ajtóknak is követniük kell a fejlődést. Amíg nem törnek be vad idegen emberek otthonunkba és kutakodnak holmijaink között, addig talán nem is tudjuk átérezni hogy ez az anyagi káron túl milyen rossz érzést szülhet bennünk.

Nálunk a legnagyobb biztonságra számíthat

A HiSec ajtók a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) minősítése alapján magasabb biztonsági kategóriába sorolt termékek, ugyanis a gyártó a legnagyobb biztonságra törekszik.
Azért tekinthetünk biztonsági ajtóként a HiSec ajtókra, mert 3 perces áttörésgátláshoz legalább 3 (egymástól legalább 30 cm-re lévő) reteszelési pontos záródással rendelkezik. Emellett az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés az ajtó, tokból történő kiemelése elleni védelmet is biztosítja.
Ezen kívül a fém biztonsági ajtó lévén masszívak, fizikai behatásokkal szembeni magas ellenálló képességgel rendelkeznek legyen az kémiai vagy mechanikai jellegű. Nem elhanyagolható a nagy tűzgátlási tulajdonság sem.
Ezáltal elmondható, hogy az „alap” a legnagyobb biztonsággal rendelkezik a HiSec ajtók tekintetében, melyet kiválóan kiegészíthetnek az okos zárak, amennyiben erre is szükség van a maximális biztonság érdekében.

Miért hasznosak az okos-zárak?

Ha okos otthont szeretnénk, annak fontos eleme az okos zár. Főleg a biztonság miatt. Hiszen meghatározó szempont lehet, hogy okos eszközök beszerzésével kezdjük el az okos otthonunk kialakítását lépésről lépésre, például porszívó, világítás satöbbi beszerzésével. De talán érdemes lenne inkább az okos zárral kezdenünk az átalakítást. Ez ugyanis nemcsak biztonságot, de kényelmet is biztosít számunkra.

Váratlan helyzetben is jó megoldás az okos-zárak megléte


Ha még nem gondolkodunk okos otthonban, akkor is előfordulhat, hogy éppen nincs otthon vagy nincs lehetősége haza menni, illetve irodájába visszamenni, de váratlanul valakit be kellene engednie, például egy szakembert. Ebben az esetben célszerű még otthonában létrehozni az app-on keresztül erre a nemvárt eseményre például PIN kódot és azt megadni. Abban az esetben, ha kamerarendszerrel már rendelkezik, akkor pontosan láthatja, hogy ki mit csinál otthonában, de ilyenkor az illető beengedése még problémás lehet.
Erre kiváló megoldás az okos zárrendszer alkalmazása. Ha nem szeretné, hogy egy szakember, aki belép otthonába eséllyel rendelkezzen arra nézve, hogy lemásolja a kulcsokat, akkor is kiváló, elegáns megoldás lehet az okos-zár, hisz a korábban megadott PIN kód bármikor törölhető. A HiSec biztonságos rendszert használ, hogy a betörőnek ne lehessen esélye feltörni a rendszert. Ha ez nem lenne a HiSec esetén fontos szempont, akkor telefon segítségével a betörő is rá tudna csatlakozni a rendszerre és kinyitni az ajtót. 

Az okos-zárak teljesen kompatibilisek meglévő HiSec ajtójával is, ha már rendelkezik biztonsági ajtóval

Meglévő HiSec ajtójába könnyedén beszerelhető az okos zár, így nem kell aggódnia amiatt, ha régebbi modellt használ éppen. Nem véletlen, hogy az elmúlt egy évben több mint 1200 biztonsági HiSec ajtót adtunk el országszerte. Ráadásul most még biztonságosabb zárbetéteket értékesítünk 50% kedvezménnyel. 

Felül ablakos ajtók esetén sincs probléma, mert ha kell felfalazzuk, vagy új ablakot teszünk a régi helyére.

Válassza a maximális biztonságot és vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb! 


HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft

HiSec® – “Plútó” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

72.500Ft

HiSec® – “Vénusz v2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

99.500Ft