Blog, Okos ajtózár

A virtuális kulcs zárak az új generációja a záraknak

HiSec acél bejárati ajtókhoz ajánlott virtuális kulcs zárak

A Hisec ajtókhoz tervezett okos zárak a modern technológia és a hagyományos biztonság tökéletes ötvözetét képviselik. Ezek a virtuális kulcs zárak úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek a jelen kor kihívásainak, így a felhasználói élmény és a biztonság magas szintjét biztosítják.

Nyitási módok sokaságát rejti magába a virtuális kulcs zárak

Az okos zárak legnagyobb előnye a nyitási módok sokféleségében rejlik. Ezek közé tartozik az ujjlenyomat-alapú azonosítás, amely gyors és kényelmes hozzáférést biztosít. A PIN kódos belépés lehetősége tovább növeli a biztonságot, hiszen egyedileg beállítható kódokkal működik. A Bluetooth és NFC (Near Field Communication) technológiák lehetővé teszik, hogy okostelefonjával vagy NFC-kártyával nyissa ki az ajtót. Egyes modelleknél az arcfelismerés is elérhető, amely a legmodernebb biometrikus azonosítási módszerek közé tartozik.

Egyszerű telepítés és karbantartás: Videós útmutatók a virtuális kulcs zárak beszereléshez

Az okos zárak telepítése egyszerű és gyors, és ebben segítséget nyújtanak a részletes videóink, amelyek lépésről lépésre mutatják be a felszerelési folyamatot. Ezek a videók különösen hasznosak lehetnek azok számára, akik saját maguk szeretnék telepíteni a zárat.

Ajánlott használati környezet: Védett belső terek

Fontos megemlíteni, hogy bár az okos zárak robusztusak és megbízhatóak, a külső környezeti hatások, mint például az eső vagy a hó, károsíthatják őket. Ezért javasoljuk, hogy ezeket a zárakat elsősorban beltéri, fedett helyeken használja, ahol védettek a környezeti hatásoktól.

Összefoglalva

A Hisec ajtókhoz tervezett okos zárak a legmodernebb technológiákat ötvözik a megbízható biztonsággal. A különböző nyitási módok – mint az ujjlenyomat, PIN kód, Bluetooth, NFC kártya, és egyes esetekben az arcfelismerés – biztosítják, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A telepítési folyamat egyszerűségét a részletes videóink segítik. Javasoljuk, hogy ezeket a zárakat védett belső helyiségekben használja, hogy hosszú távon is megbízhatóan működjenek. Az okos zárak a jövő zárai, amelyek már ma elérhetőek az Ön számára.

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

Chip-kártya HiSec® okos zárakhoz (NFC )

1.290Ft

G3 Gateway (Wifi átjáró) HiSec® Okos zárakhoz

24.500Ft