Blog, Digitális zár, Okos ajtózár

A modern zárszerkezet kora elérkezett hozzánk is

HiSec Vénusz okos zár ujjlenyomat olvasóval - termékkép

Modern zárszerkezet több nyitási funkcióval

Az intelligens technológia egyre inkább része életünknek, és ez a fejlődés nem kerüli el a lakberendezést sem. Az okos otthonok korszakában a modern zárszerkezet-ek váltak az egyik kiemelkedően népszerű berendezéssé, amelyek hozzájárulnak a mindennapi életünk kényelméhez és biztonságához. Ezek a modern zárszerkezetek olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az ujjlenyomat- és arcfelismerés, PIN kódok, NFC kártyák, és mindezek a technológiai újdonságok kiszorítják a hagyományos zárszerkezeteket.

Nézzük meg, mi teszi a modern zárszerkezetet olyan különlegessé és vonzóvá

Az okos zárak rugalmas hozzáférést biztosítanak. Ujjlenyomat- vagy arcfelismerés, PIN kód vagy NFC kártya – mindegyik lehetőséget kínál a zár kinyitására. Ennek köszönhetően mindenki számára könnyen kezelhetővé válik a mondern zárszerkezet  használata, és nincs szükség kulcsokra vagy hagyományos zárcserékre. A különböző hozzáférési módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy válasszák a számukra legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldást.

Az okos zárak kiváló biztonságot nyújtanak. A hagyományos kulcsok elvesztése, másolása vagy illetéktelen használata mind olyan problémákat okozhat, amelyekkel az okos záraknak végeznek. Az ujjlenyomat és arcfelismerés, valamint a PIN kódok használata egyedi azonosítást biztosít, míg az NFC kártyák lehetővé teszik a kulcsok nélküli hozzáférést. Mindezek a funkciók növelik a zár biztonságát és csökkentik a betörés kockázatát.

Az okos zárak távoli vezérlésének lehetőségei további előnyt jelentenek

A távoli hozzáférés lehetővé teszi, hogy bárhol is legyél a világon, ellenőrizd és kezeld a zárat egy okostelefon alkalmazáson és gatewayen keresztül. Ez különösen hasznos, ha például valaki hozzáférést szeretne adni az otthonához, de épp távol van. A szülőknek lehetőségük van nyomon követni, mikor és ki nyitotta ki az ajtót.

Az okos zárak tehát nem csupán a kulcsok és a hagyományos zárszerkezetek modernizációját képviselik, hanem a kényelem és a biztonság teljesen új szintjét is elhozzák az otthonokba. A rugalmasság, a távoli vezérlés, a kiváló biztonság és az energiahatékonyság mind-mind tényezők, amelyek meggyőzővé teszik az embereket arról, hogy az okos zárak korszaka elérkezett az otthonokba. Ne maradj le te sem a fejlődésről, és tegye az otthonát még intelligensebbé az okos zárak segítségével!

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

Chip-kártya HiSec® okos zárakhoz (NFC )

1.290Ft

G3 Gateway (Wifi átjáró) HiSec® Okos zárakhoz

24.500Ft