Blog, Okos ajtózár

Miért érdemes wifis okos ajtózár telepítésében gondolkodnunk?

Wifis okos ajtózár az otthonába is 

Fejlődő világunkban a kényelem és a biztonság megvalósítása és fenntartása a cél. Ezért érdemes mindenképpen elgondolkodnunk azon, hogy milyen megoldás áll rendelkezésünkre a témában. A társasházak bejárati ajtaján régóta megtalálhatóak elektromos zárak, melyek többnyire kaputelefonnal működtethetőek. Sok esetben kamerán keresztül is láthatjuk a mozgást az otthonunk előtt. Ezek nagyon hasznos funkciók, ám amióta ekkora tért hódított az internet, próbálják a lehető legtöbb tárgyat csatlakoztatni a rendszerre, hogy távolról is elérhetőek legyenek. A okos wifis ajtózárak is ebbe a kategóriába tartoznak, melyeket már régebben sikerült nagy sikerrel összekötni az internettel a wifi hídnak köszönhetően. Ezáltal folyamatosan lehet kommunikálni az okos zárral. Ha pedig kamerát is elhelyezünk az ajtón, akkor pedig okos ajtóról beszélhetünk. Ráadásul többféle funkciót testesítenek meg ezek a zárak, így sokszor ennek megfelelően például számkódos ajtózár, számzáras kilincs, vagy okos kilincs, ujjlenyomatos ajtózárként hivatkozunk rá.

Wifis okos ajtózár

Egy ingyenes applikáció letölthető telefonunkra, így a wifis okos zárként is hivatkozhatunk erre az intelligens zárra. Ezáltal ugyanis folyamatosan kapcsolat van köztünk és a zár között. Pontosan láthatjuk, hogy ki és mikor lépett be az ajtón, éppen most ki tartózkodik otthon, sőt a bejutással kapcsolatos próbálkozások is megtalálhatóak a naplóban.

Az okos zár beszerelése nagyon egyszerű 

Nagyon könnyen pár perc alatt beszerelhető a wifis ajtózár. Nincs szükség külön szakemberre hozzá. Emiatt is nagyon népszerű ez a megoldás.


 

Számos funkció áll rendelkezésre

A wifis okos ajtózár nyitható( kulccsal), NFC kártyával, számkóddal, ujjlenyomattal, bluetooth kapcsolattal is. Ám megadhatunk egy ideiglenes PIN kódot is sms-ben elküldve valakinek. Beállíthatjuk azt is, hogy ez a kód meddig legyen érvényes, vagy, hogy csak bizonyos napokon és időben működjön. Ez hasznos, ha példának okáért egy takarítót kell beengednünk vagy váratlanul egy mesterembert. A jogosultságot állandó jelleggel is megadhatjuk, melyet bármikor vissza tudunk vonni, ha ahhoz van kedvünk. Ez azért nagyon praktikus, mert nem kell zárcserében gondolkodnunk és a helyszínen lennünk, vagy szakembert kijelölni erre a munkára és nagyon gyorsan véghezvihető a dolog. 


Maximális biztonság

Ráadásul, ha egy megfelelően biztonságos ajtóra szereljük be az okos ajtózárat, akkor elég nehéz feltörni azokat. Az ajtó pedig akár 10 méteres körzeten belül bluetooth kapcsolattal is nyitható. Ma már az okos otthon része a wifis okos ajtózár, mely egyre népszerűbb az emberek körében. Az okosítás része az, hogy lecseréljük ezeket a zárakat, vagy egyből ilyen otthonokat hozunk létre önmagunk számára a maximális biztonság érdekében. Hotelekben és irodákban is egyre többen alkalmazzák ezt a megoldást, így nemcsak az otthonokban népszerű választás. Ugyanis nagyon sok plusz munkát vesz le az ember válláról és automatizál folyamatokat.

A digitális  wifis ajtózárak egy új világot teremtenek a számunkra

Több, mint 100 ujjlenyomatot vagy PIN kódot tud tárolni, így jut mindenkinek bőven saját kód. Láthatjuk, hogy biztonságban hazaért a gyerek vagy bármelyik családtagunk. Ha elkezdjük az elektromos zárat használni, akkor tapasztaljuk meg nagyszerűségét és bánni fogjuk, hogy nem előbb döntöttünk amellett, hogy ilyen eszközöket használjunk. Ráadásul maximális biztonságot nyújt számunkra, mert nemcsak a zárnyelvet zárja a kilincsnél, hanem ezen kívül 4 tüske az ajtószerkezetet is bezárja. Az acéltüske gyakorlatilag 5 ponton záródást biztosít és biztonsági tüskével is rendelkezik. A kiváló minőség garantált és ráadásul elérhető áron megvásárolható. Minden szempontra gondolt a gyártó. Ha bármi nem világos az Ön számára, akkor állunk rendelkezésére és mindenben segítünk Önnek. Ne habozzon, rendelje meg most az okos zárat!  

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft