Blog, NFC nyitás, Okos ajtózár

Okos zárak és biztonsági ajtók amik PIN kóddal és ujjlenyomattal nyitható

Okos zárak a HiSectől, ami már több mint 10 éve van Magyarországon

Mai rohanó világunkban fontos szempont, hogy mindent könnyedén, biztonságosan és azonnal tudjunk kezelni. Nincs ez máshogy a bejárati ajtók tekintetében sem. Ma már ugyanis egyre közkedveltebbek a távolról is nyitható biztonsági ajtók, melyek ráadásul nagyon kedvező áron érhetőek el okos zárral.  A mai cikkünkben ezt fogjuk körbejárni.

Mitől okos egy zár?

Lehetőség van webshopunkban normál zárakkal felszerelt biztonsági ajtót vásárolni, de rendelkezésre állnak az okos zárak is, melyek természetesen ugyanígy kompatibilisek az általunk forgalmazott HiSec biztonsági ajtókkal. De, miben más az okos zár és az okos ajtó? A különbség az, hogy a digitális zárat nemcsak kulccsal, hanem  chip kártyával is ki lehet nyitni. Emellett ujjlenyomattal és telefonnal is nyithatóak az okos zárak. Ez azt jelenti, hogy több, mint száz ujjlenyomatot tudunk eltárolni benne, így jut bőven mindenkinek. Ugyanez érvényes a PIN kódokra is.

A HiSec okos zárak nyitási módjai röviden

Ezen kívül bluetooth kapcsolattal közelről is nyitható az ajtó telefonunk segítségével. Emellett távolról is megtehető mindez, hála az ingyenes applikációnak és a wifi gatewaynek. Sőt, bárkinek kioszthatunk ideiglenes vagy végleges jogosultságot. Ez azt jelenti, hogy bármikor eldönthetjük, hogy ki léphet be az ajtón. Előfordulhat ugyanis, hogy zár cserére lenne szükség – ez esetben ezt a probléma egy perc alatt áthidalható -, vagy például egy mesterembert kell azonnal, egyszeri alkalommal beengednünk. Mindent könnyedén meg tudunk oldani telefonunk segítségével.
Összefoglalva sokkal több lehetőségünk van, ha nemcsak hagyományos, hanem fúrásvédelemmel ellátott okos zárban gondolkodunk, mely bárhonnan, bármikor és bárki számára nyitható előzetes engedélyünkkel. Ráadásul naplóz mindent az applikáció, így pontosan látjuk, hogy ki és mikor próbált vagy lépett be az ajtón, illetve, hogy jelenleg ki tartózkodik otthon.

Az okos zárak mellett érdemes biztonsági ajtóban gondolkodnunk  


Fontos, hogy a digitális zár megfelelő biztonsági ajtóba legyen beszerelhető. Éppen ezért az általunk forgalmazott biztonsági ajtókkal kompatibilis okos zárak a legjobb megoldásnak számítanak. A MABISZ által kaptuk meg a minősítést az ajtókra, mely nem tévesztendő össze azokkal a vékonyabb biztonsági ajtókkal, melyek sok esetben barkácsboltban kaphatóak.
Ahhoz, hogy valódi biztonsági ajtókról beszéljünk több különleges kritériumnak kell megfelelnünk, például egymástól megfelelő távolságban elhelyezett biztonsági záródási pontokat kell kialakítani. Fontos az is, hogy ne lehessen kiemelni az ajtókat a helyükről, így speciális zsanérokkal látta el a gyártó a HiSec ajtókat. Éppen emiatt is lényeges szempont, hogy megfelelő kvalitással rendelkező szakember építse be a biztonsági ajtót a megvásárlás után. Ezáltal tud ugyanis maximális védelmet nyújtani és megfelelni a garanciális követelményeknek.

A HiSec nevet már elég sokan ismerik

Az általunk forgalmazott ajtók nemcsak maximális biztonsággal, áttörésgátlással rendelkeznek, hanem robosztus megjelenésükkel azonnal „elkergethetik” a betörőt. Elég egy pillantást vetnie az ajtóra és elképzelhető, hogy máris inába száll a bátorság.  Ugyanis nagyon kockázatos a számára, hogy megpróbálja betörni az ajtót. Ráadásul esztétikailag is nagyon impozáns megjelenéssel rendelkeznek ezek a különleges ajtók. Több féle színezés közül választhat és vannak jobbos és balos ajtóink is. Ezért biztosra veheti, hogy nálunk biztosan megtalálja számításait. A szerelést kérheti okos zárral egyszerre is az egész országban. Önnek nincs más dolga, csak az, hogy kiválassza a megfelelő biztonsági ajtót és okos zárat, ha arra is szüksége van. Várjuk megrendelését!

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft