Blog, Okos ajtózár

Számkódos zár, okos kilincs és az ujjlenyomatos ajtózár előnyei

hiseczar.hu okos zár termékkép

Számkódos zár a kulcsa a könnyű nyitásnak

Kényelem és biztonság az, ami a mai világban nagyon fontos a számunkra. A számkódos zár apróságnak tűnik, de nagyon megkönnyebbíti az életünket, ha a technikai eszközeink kiszolgálnak minket.  Ezáltal nem kell felesleges időpazarló tevékenységeket végeznünk, ha például egy zár tönkremegy és cserére szorul. A mai hatékonyan működő elektromos zárak még azt is lehetővé teszik, hogy távolról kinyithassuk az ajtót.
Ha például késésben vagyunk, egy ismerősünk érkezett meg hozzánk vagy váratlanul be kell engedni egy mesterembert az sem probléma.
Ha okos ajtózárunk van és még wifi-híddal is rendelkezünk és természetesen van internetkapcsolat, akkor ez sem jelenthet problémát a számunkra, ha szeretnénk valakinek azonnal jogosultságot adni vagy elvenni tőle, akkor egy pillanat alatt belépve okos telefonunkkal az ingyenes applikációba meg is tehetjük mindezt. Az okos zárral ezáltal sok bosszúságot kerülhetünk el és sok pénzt és időt spórolhatunk meg magunknak. Még a beszereléséhez sem kell szakember, könnyedén mi is tudjuk telepíteni.


Maga az okos ajtózár többféle funkciót rejt magában

A videóban bemutatjuk a számkódos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

A videóban bemutatjuk a számkódos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

Így más-más elnevezés alapján szoktak rákeresni az interneten az emberek: számkódos zár, számzáras kilincs, okos kilincs, wifi okos zár és így tovább. 

Ön is be tudja egyszerűen szerelni az okos számkódos zár bármelyikét

A legfontosabb infókat megkapja tőlünk, így könnyedén, akár 20 perc alatt beszerelhető az okos ajtózár. Ez azért nagyon előnyös, mert így nincs szükség külön ehhez a művelethez szakemberre. Emellett bármikor, bárkit megfoszthat a jogosultságoktól, így nem kell kicserélni sosem a zárat. A lényeg, hogy az Ön otthonába, irodájába csak az mehet be, akit Ön szívesen lát és bármikor meggondolhatja magát.

Számkódos zár működés

Többféle funkciót rejt magában az okos ajtózár. Ezek közül az egyik a számkódos zár funkció. Ezáltal PIN kód segítségével tud belépni az ajtón és több, mint 100 PIN kód tárolására képes a készülék. A rendszer úgy működik, hogy biztonságban, külső szerveren tárolódik az információ és minden családtagja, munkatársa kaphat egyedi számsort, hogy ki tudja nyitni az ajtót.

Ujjlenyomatos ajtózár funkció


Konkrétan erre a kifejezésre is sokan rákeresnek az interneten, mert ez a funkció is elérhető az okos zárat illetően. Roppant praktikus megoldás ujjlenyomatunkkal nyitni a zárat, ahogy telefonunkat, laptopunkat is sok esetben ezáltal használjuk. Ezáltal ugyanis semmilyen eszközt nem kell magunkkal vinni, hogy kinyissuk az ajtót. Hasznos megoldás, mert így a többi családtag sem veszítheti el a kulcsokat.

Nyitás NFC kártya segítségével

Gyorsan ki lehet nyitni a zárat egy chipet tartalmazó kártya segítségével is a számkódos zárat. Ezáltal szintén hamarabb kinyílik az ajtó, mintha kulcsokkal bajlódna. Ha pedig az okos zár mellett kamerát is létesít az ajtón, akkor már okos ajtóval fog rendelkezni, mely egy újabb lépés az okos ház felé. 

A bluetooth kapcsolat előnye

Az okos ajtózárat bluetooth kapcsolat segítségével van lehetősége körülbelül 5 méteren belül kinyitni. Ez azért szintén hasznos megoldás, mert a telefonunk mindig nálunk van. Nagyon kényelmes megoldás, hogy választhatunk a lehetőségek közül, mellyel ajtónkat ki tudjuk nyitni.

Összefoglalás gyanánt

Lényeges szempont a környező lakások, házak biztonsági technológiáját meghaladva valódi biztonságot teremteni otthonunkban, irodánkban. Ezáltal ugyanis elkerülhetjük a betörést, mely nagy lelki traumával és sok anyagi és egyéb veszteséggel járhat.
Az általunk forgalmazott okos ajtózárat folyamatosan fejlesztik és számtalan lehetőség van arra, hogy az okos ajtózárat kinyissa, mely valódi biztonságot ad Önnek és családjának, ha megfelelő ajtóra szereli azt fel. Irodában, apartmanban is sokan használják ezt a praktikus megoldást.

 

Várjuk megkeresését, hogy minél hamarabb hozzájuthasson az okos ajtózárhoz, mely valódi kényelmet és biztonságot fog adni Önnek! A beszerlését kérheti a fém bejárati ajtó beépítésével egyidejűleg is.

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft