Okos zárak, Termékleírás, Videó segédletek

HiSec “Mars” bordó okos zár – Pin kód beállítása

A videóban bemutatjuk, hogyan tudunk PIN kódot beállítani az okos zárhoz. A beállításhoz nem szükséges WiFi kapcsolat. A kezelő mobil telefon a már korábban csatlakoztatott Adminisztrátor készülék kell legyen, mely Bluetooth kapcsolaton kommunikál a zárral.

A TTLock alkalmazás indítása után nyomjunk rá a “Számkód” ikonra, majd miután betöltött a felület, akkor kattintsunk az “Egyedi” fülre, vagy amilyen típusú pinkódot szeretnénk. Lehetőségünk van itt egy alkalomra , adott időintervallumra, rendszeresen ismétlődő időszakra, vagy állandóan érvényes pinkódot kiválasztani.

Mi a videóban az állandó PIN kód hozzáadását mutatjuk be.

Itt írjuk be az általunk választott  tetszőleges nevet, majd adjunk meg egy minimum 4, maximum 9 számjegyű kódot.

Ezután rá kell nyomni a “Számkód beállítása” gombra. Azután azt kell látnunk, hogy a telefonunk kiírja hogy Sikeres volt a művelet, és mutatja nekünk a beállított PIN kódot. Itt még véglegesíteni kell a kódot, amit a “Teljesítve” gomb megnyomásával érünk el.

Fontos még megemlíteni, hogy ez az okos zár a kilincs felfelé fordításakor a biztonsági tüskéket is bezárja, nem csak az ajtó nyelvét. Itt még megemlítenénk azt is, hogy a zár automatikusan kiiktatja a kilincset 5 másodperc után-tehát a kilincs felhúzása nélkül is lezárja azt- így csak kóddal tudunk újra bemenni az ingatlanunkba, tehát nem fordulhat elő, hogy az ajtó “nyitva” maradt.

A kilincs letiltása után viszont továbbra is  fel lehet húzni a kilincset, ami kitolja a tüskéket.

Videó megtekintése: