Blog, Okos zár, Okos zárak, Wifi átjáró

Okos zár: óriási szabadságot ad

Digitális Hisec zár

Miért jó az okos zár?

Mert nem kell többé a kulcsokkal vesződnünk. Sőt, nem is feltétlenül kell az ajtóban állnunk ahhoz, hogy kinyissuk. Íme a zárak új generációja a HiSec okos zár. Bár, kulccsal is működik, ennél jóval több lehetőséget tartogat. Ez által szabaddá tesz, mert mindenki kiválaszthatja azt a módszert, ami számára a legkényelmesebb. 

Nem kell semmi, csak az ujjunk

Kezdjük rögtön a legegyszerűbb módszerrel. Ahol az ég világon semmit se kell elővennünk, csak a kezünket. Mert az okos zár által vezérelt rendszer zseniális. Megtanulja, majd felismeri az ujjlenyomatunkat. Tehát pusztán ez is elég lehet az ajtón való beléptetésünkhöz. 

Digitális zár és bluetooth

Az okos zár révén a telefonunkkal is közlekedhetünk. Könnyen megoldható ez, ha van bluetooth kapcsolatunk, ugyanis az okos zár közelről ennek segítségével működik.  Ha vásárolunk pluszba hozzá wifi gateway-t ( átjárót) akkor ezt akár attól több kilométerről is megtehetjük. Tehát nem kell minden apróságért hazarohannunk. Még akkor se, ha hirtelen valami hibát kell elhárítani nálunk, úgyhogy sürgősen be kell engednünk a szerelőt. 

Belépés kártyával

Az NFC, azaz chip kártyát is könnyebb kezelni, mint a kulcsot. Jól tudja ezt az, aki a munkahelyén ennek segítségével lép be. A jó hír az, hogy ez az eszköz az okos zár mellett is simán használható. 

Jó néhány PIN kód

Nyitási módok a digitális zár esetében

Nyitási módok a digitális zár esetében

Ha valaki könnyen meg tudja jegyezni a számokat, nyert ügye van. Ugyanis, az intelligens zár is képes erre, több mint száz PIN kódot lehet betáplálni a memóriájába. Nyilván célszerű olyan kombinációt választanunk, amit akkor is kívülről fújunk, ha álmunkból vernek fel minket. Ám itt még nincs vége a történetnek. Az intelligens rendszer másra is képes a különböző kódokkal kapcsolatban. Például ismeri az ideiglenes PIN kód fogalmát. Ez azt jelenti, hogy az adott kombináció csak egy bizonyos ideig érvényes, mondjuk két hétig amíg az airbnb lakásunkat kiadtuk. Ennek köszönhetően, már nem kell pótkulcsokat tartani otthon azok számára, akik esetleg megszállnak Önöknél. Van egyszerűbb megoldás is arra, hogy szabadon mozoghassanak. 

További okos zár beállítási lehetőség

Az is megoldható, ha valakit csupán a hét egy bizonyos időszakában szeretne beengedni a lakásába. Ilyen személy lehet például a takarítónő. Ehhez se feltétlenül kell otthon lennie. Adhat neki is kódot, amit úgy állít be, hogy az mondjuk csak szerdánként nyissa az ajtót 15 órától 17 óráig. 

A log file is szabadságot ad

Idáig, ha szerettük volna tudni, hogy hazaértek-e a családtagok, telefonon kellett hívogatnunk őket. Ám ennek egyszer s mindenkorra vége. Az okos zárhoz egy úgynevezett log file is tartozik, ami gyakorlatilag egy intelligens napló. A rendszer ebben nyilvántartja, ki, mikor közlekedett az általa felügyelt területen. 

A zárcsere immár szükségtelen

Nagy könnyebbséget jelenthet egy ilyen okos zár, ám ugyanakkor fejfájást is okozhat. Mert mi van akkor, ha olyasvalakinek adunk mondjuk egy kódot, akiről később kiderül, hogy nem érdemelte meg a bizalmunkat? Általában az ilyen esetet zárcsere követi, ez elkerülhetetlen. Az okos zár esetében azonban mindössze egy lépés megtételére van szükség. Csupán törölni kell az illető jogosultságát, és a probléma meg van oldva. 

A szabadság biztonsággal is jár

Adott egy ajtózár, aminek köszönhetően immár könnyedén közlekedhetünk az ajtón ki-be, de vajon ez így biztonságos? Sokan tehetik fel ezt a kérdést. Mert az tényleg jó kérdés, hogy ez a zárrendszer a bűnözőktől is megvéd-e minket. A válasz pedig az, hogy igen, mert speciális fúrásvédelemmel van ellátva. Ez azt jelenti, hogy három zárnyelv tartozik hozzá, meg négy acéltüske. Az utóbbiak azért kaptak helyet, hogy az ajtószerkezetet tartsák. Ezenkívül okos ajtót is csináltathatunk. Ehhez csupán annyit kell tennünk, hogy kamerát szereltetünk az okos zárra. 

Cégvezetőként is szabadabb az élet

Az intelligens rendszer adta előnyöket cégvezetőként is maximálisan kihasználhatjuk. Elég csupán arra gondolnunk, hogy a log file segítségével könnyebb az alkalmazottak körmére nézni. A digitális zár alkalmazás pedig a szállásadók  számára nyújt óriási lehetőséget. 

Intelligens zár baráti áron

Innovatív, sok fejfájástól megszabadít minket. De hát sokakban felmerülhet a jogos kérdés, hogy mennyiért juthatnak hozzá mindehhez? Jó hírünk van: baráti áron. Ezek az okos zárak árát az átlag fogyasztók pénztárcájához szabták.

Tehát ez a szolgáltatás az Ön számára is elérhető. Szeretettel várjuk a megrendelőink között! 

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft