airbnb lakások, Blog, Okos kilincs

Valódi kényelem és biztonság az ujjlenyomatos kilincs beszerelésésvel

Hagyományos HiSec zár cseréje az új HiSec Okos zárra.

Könnyen telepíthető, kiváló minőség és kedvezményes ár  társul a Hisec ujjlenyomatos kilincshez


Lassan búcsút inthetünk a régi hagyományos záraknak. A technika fejlődésével senki sem szeretne bíbelődni a kulcsokkal. Macera kulcsot másolni, zárat cserélni, amihez sok esetben lakatosra van szükség. Ráadásul egyre könnyebben feltörik ezeket a zárakat. Éppen ezért egyre többen választják az okos vagy ujjlenyomatos kilincset. Gyakorlatilag pár perc alatt meg tudja rendelni a zárat és nagyjából 10 percen alatt felszerelhető az ajtóba.

Miért érdemes az ujjlenyomatos okos kilincs mellett  döntenie?

Óriási léptekkel fejlődik a technika, és a biztonság szempontjából nagyon fontos, hogy ezt napról napra figyelembe vegyük. Emiatt olyan okos kilincset hoztak létre a szakemberek, mely többféle funkciót rejt magában. A sokrétű funkcióknak köszönhetően sokszor hivatkoznak számzáras kilincs, számkódos ajtózár, ujjlenyomatos ajtózár, okos kilincs, airbnb zár – és így tovább -, elnevezéssel rá. Tehát egyetlen zár magába rejti valamennyi funkciót. Az okos ajtózár nemcsak a legfontosabb funkcióval rendelkezik, hanem nagyon kedvező áron érhetőek el és kiváló minőséggel rendelkezik. Az viszont meghatározó tényező, hogy megfelelő minőségű, például biztonsági ajtókra szereljük fel a zárat, mert hiába működik megfelelően a zár, amit nehéz feltörni, ha az ajtót könnyen felfeszítik. Ezek az ujjlenyomatos kilincsek még nagyobb biztonságot adnak nekünk és családunknak, ha riasztóval is ellátjuk őket. Ha pedig kamerát is elhelyezünk az ajtón, akkor okos ajtóval fogunk rendelkezni, nemcsak okos zárral. Tehát bármikor tovább fejleszthető az ajtó, ha erre lenne éppen igényünk.

Hogyan használható az ujjlenyomatos okos kilincs?


A különféle funkcionalitásnak megfelelően szoktak az interneten az emberek rákeresni az okos zárra. Ez alapján leírjuk bővebben az egyes funkciók mibenlétét.

Wifi okos zár

Wifi okos zárként is sokan hivatkoznak erre a megoldásra. Ugyanis az okos zár Wifi híd segítségével az internetre csatlakoztatható. Miért lényeges ez? Azért, mert ezáltal bármikor  lehetőségünk van arra, hogy távolról okostelefon segítségével irányítsuk a készüléket. Ehhez csupán egy ingyenes applikációt kell letöltenünk, mely kompatibilis okostelefonunkkal.

Ujjlenyomatos kilincs

Lehetőségünk van kulccsal, kártyával, telefonunkkal, PIN kóddal is belépni, de ehelyett választhatjuk az ujjlenyomattal történő belépést is. Ez azért praktikus, mert nem kell hozzá semmi. Ráadásul még attól sem kell tartanunk, valaki “kilesi” a PIN kódot, mely használatban van ismerősünk vagy általunk.


Airbnb okos zár

Ha Ön lakást vagy házat ad bérbe, akkor ez egy nagyon jó megoldás lehet. Az okos ujjlenyomatos kilincsnek köszönhetően ugyanis könnyedén bármikor megváltoztathatjuk a jogosultságot és beprogramozhatunk másik PIN kódot. Sőt, le is tilthatjuk az előző PIN kódokat. Ez alapján bármikor meghatározhatjuk, hogy ki mikor tudjon ki-be menni a lakásunkba és ez akármikor felülírható. Emellett egy előre meghatározott időszakra is megadhatjuk a hozzáférést az ajtónyitáshoz példának okáért egy takarítónak, mesterembernek. Ezáltal megadhatunk egyszeri vagy többszöri, időponthoz kötött engedélyt az ingatlanba történő belépéshez. A jó a dologban az, hogy még szakemberre sincs szükség ahhoz, hogy telepítsük a zárat.

Okos ujjlenyomatos kilincs

Hisec Mars ujjlenyomatos okos kilincs - arany

Hisec Mars okos zár termékkép – arany

Manapság a kilincset illetően is használjuk ezt az „okos” megnevezést. Ugyanis az elektronikai eszköz az internetre kapcsolható, így akár távolról is tudjuk üzemeltetni a Wifi átjáró segítségével. A számkódos okos kilincs ezáltal ugyanúgy az okos zár kategóriájába tartozik és valódi biztonságot ad  Önnek és családjának.

Számkódos kilincs és ajtózár

Számkóddal is működtethetőek ezek a zárak, ezért ezzel a kifejezéssel is gyakran illetjük. A zár több, mint 100 PIN kóddal rendelkezik. Ez azért nagyon praktikus, mert így mindenkinek lehet saját PIN kódja. Mindig látni fogja, hogy ki tartózkodik otthon. Előzze meg a bajt és traumát és fektessen be a biztonságba. Sajnos amíg nem a saját bőrünkön tapasztaljuk meg a betörés kellemetlenségeit, addig elképzelhető, hogy nem vesszük komolyan a dolgot. Utána pedig bánjuk, hogy nem cselekedtünk hamarabb.

Várjuk megkeresését, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek!

Abban az esetben, ha nem ismerné a HiSec biztonsági acél ajtóinkat, akkor ezen termékeinket ide kattintva tudja megnézni.

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft