Biztonsági ajtó, Blog, Okos zár

Az intelligens zár és biztonsági ajtó egyre jobban el fog terjedni a jövőben

puder_okos_hisec_zar

Egy intelligens zár beszerzéséhez elengedhetetlenül fontos a biztonsági ajtó megléte

Az elmúlt években hihetetlen mennyiségben rendelték meg webshopunkban a Hisec biztonsági ajtókat
Gyakorlatilag szájról szájra terjed a hírünk és örömmel rendelik meg az általunk forgalmazott biztonsági ajtókat. Mi pedig folyamatosan gondolkodunk azon, hogy hogyan tudjuk ügyfeleinknek a maximumot továbbra is biztosítani. Ezért is szeretnénk Önökkel megismertetni az intelligens zárat és annak előnyeit.

Az intelligens zár nagyon népszerű

Korábban normál zárakkal értékesítettük a biztonsági ajtókat, de ma már lehetőség van arra is, hogy okos, intelligens zárban gondolkozzunk. Egyre többen választják ezt a megoldást. A régi ügyfeleink is dönthetnek úgy, hogy kicserélik a zárat okos, ujjlenyomattal nyitható zárra. Ez azért nagyon praktikus, mert nemcsak kulccsal, hanem NFC (chip) kártyával is ki tudjuk nyitni az ajtót a segítségével. Emellett dönthetünk úgy, hogy PIN kódot vagy ujjlenyomatot használunk. Az ajtó kinyitható bluetooth kapcsolattal is 10 méteres távolságon belül. Ha pedig távolabb vagyunk, akkor egy ingyenes applikációnak és egy wifi hídnak hála, ugyanúgy ki tudjuk nyitni az ajtót távolról is.  Kioszthatunk ideiglenes, vagy végleges jogosultságokat is.

Vészhelyzet esetén is jó megoldás az intelligens zár 

Például kiküldhetünk sms-ben más valakinek egy PIN kódot, mely segítségével könnyedén be tud jönni az illető. Beállíthatjuk, hogy a takarítónknak csak bizonyos időintervallumban nyíljon ki az ajtó. Láthatjuk azt is, ha valaki megpróbált belépni az ajtón,  de szabotálva lett az akció. Ellenőrizni tudjuk, hogy gyermekünk időben hazaért-e este. Sokan irodájukba is teleptik az okos zárat és a biztonsági ajtót.

A biztonsági ajtókat is sokan választják

A barkács boltokban sok helyen lehet olyan biztonsági ajtókkal találkozni, melyek jóval vékonyabbak és könnyebben feltörhetőek. Érdemes a legjobb minőségben gondolkodni és ebben a kérdésben nem spórolni,hisz a mi és családunk biztonságáról van szó.
A MABISZ a mi biztonsági ajtóinkat magasabb kategóriába sorolta. Komoly kritériumoknak kell ahhoz megfelelni, hogy ezt az igazolást megkaphassuk. Védenek a fizikai, mechanikai és kémiai behatásokkal szemben egyaránt. Elmondható róluk továbbá, hogy tűzgátlási tulajdonsággal is rendelkeznek és hőszigeteléssel is el vannak látva. Azért érdemes a biztonsági ajtó beszerelésében gondolkodni, mert az a legtámadhatóbb célpont a betörések során.A betörők ugyanis nem az alapján választanak ingatlant, hogy hol jártak eddig, hanem hogy hol találnak könnyű célpontot. Minden nyílászáró elhelyezésénél fontos a vízszintes és függőleges pontos beállítás, így az a kérésünk, hogy csak megfelelő szakemberrel telepítse a biztonsági ajtót. Természetesen mi ebben is segítünk Önnek, hogy kérésére a régi ajtót is elszállítjuk. Önnek semmire sem lesz gondja.   

Nem mindegy ki végzi a beszerelésést

digitális zárak

Intelligens zár

A vasalatok helyes beállítása szintén nagyon fontos feladat és az ablakkeret és a fal közötti távolság szigetelése is. Ezt általában purhabbal szokták leszigetelni, de ha nem megfelelően kivitelezi valaki, akkor az egész ajtókeret megcsavarodhat, miután a purhab megszáradt. Ez is fontos tényező lehet.
Az ajtó belülről kulcs nélkül is bezárható a kilincs felhúzásával, ami nagyon praktikus. Kényelmes megoldás, amit szintén nagyon szeretnek az ügyfeleink. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben még inkább el fognak terjedni ezek a biztonsági ajtók és a telefonnal is nyitható intelligens okos zárak. Ez a folyamat gyakorlatilag már elindult és nem úgy tűnik, mint ami meg akarna állni, a modern technikának köszönhetően.

Adja le Ön is a rendelését a biztonsági ajtó és intelligens zár egyikére!

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft