Blog, Digitális zár, okos rendszer, Okos zár, Okoszár nyitás mobillal

Egy ajtó és egy inteligens zár, mely valódi biztonságot ad

okos-zarak-melyek-beszerelhetoek-a-hisec-ajtokba-es-teljesen-kompatibilisek-vele

Mindenki szeretné biztonságban tudni önmagát és családját.

Ez nem is kérdés. Azonban a betörők is mindent megtesznek azért, hogy könnyedén kirabolhassák a lakásokat. Éppen ezért nagyon fontos, hogy több lépéssel előttük járjunk. Erre ad lehetőséget egy megfelelő minőségű Hisec biztonsági ajtó, melyet egy inteligens zárral még biztonságosabbá tehetünk.

Miben nyújt plusz lehetőséget egy biztonsági ajtó?

Egyrészt nem mindegy, hogy milyen kritériumok alapján nyilvánítjuk biztonságosnak az adott ajtót. A MABISZ ítéli meg ennek jogosultságát. Ehhez szükség van többek között több ponton történő záródási pontra és három perces áttörésgátlási funkcióra egyaránt. A HiSec ajtók többet nyújtanak a kötelezően meghatározott előírásoknál. Nem véletlen, hogy ma már nemcsak egész Magyarország, hanem EU területén is rendelkezünk védjeggyel. Az általunk forgalmazott biztonsági ajtókat további 3-4 záródási pont egészít ki egy második, felülre szerelt zár révén, mely még nagyobb biztonságot szavatol ezáltal.

A biztonsági ajtók közismerten vastag, nagy ellenállóképességű acélból készült zárnyelvvel készülnek el. Ez azért fontos, mert így biztos, hogy meggyűlik a pajszeros-feszítővasas betörők dolga, ha megpróbálnak betörni otthonába, irodájába. Ezekről az ajtókról elmondható, hogy a rablók rémálma, mert nagy zajjal és sok idővel jár a feltörésük. A rendőrségi jelentésekből egyértelműen kiderül, hogy ettől a két dologtól irtóznak a legjobban a betörők. 

Ha Önnek is fontos a kinézet

Vannak olyan modelljeink, melyek központi záras kivitelben érhetőek el, tolórudazatos rendszerrel 12 pontos záródást biztosítva, magán az ajtólap oldalán, alján és tetején egyaránt. 2008 óta, a gyönyörű tervezésű jobbos és balos ajtók is elérhetőek kínálatunkban. Ráadásul mindenben segítünk Önnek. nemcsak felszereljük szakszerűen az új, gyönyörű és biztonsági ajtót, hanem a régit is elszállítjuk. Választhat matt vagy fényes felületű ajtó közül egyaránt. Fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, és cseresznye színezéssel vannak ellátva az ajtók, így kedvére kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.  Az ajtókkal olyan elégedettek az ügyfeleink, hogy szájról szájra ajánlják, így már, több, mint ezer ajtót sikerült értékesítenünk webshopunkban.

Az intelligens zár is rendelkezésre áll

Mit szólna egy olyan zárhoz, amelyik folyamatosan rendelkezésre bocsátja az összes fontos információt az Ön számára? Ezáltal mindig tudni fogja, hogy ki tartózkodik éppen otthon, illetve, hogy volt- próbálkozás arra vonatkozóan, hogy valaki megpróbált behatolni az ajtón.
A fúrásvédelemmel ellátott intelligens zár ezt a funkciót is magukban rejtik. Ez azt jelenti, hogy egy ingyenes applikáción bármikor meg tudunk minden fontos dolgot nézni. Ráadásul többféle módon lehet az ajtót kinyitni. Kulccsal, ha ehhez ragaszkodnánk, de emellett NFC (chip) kártyával, PIN kóddal, vagy ujjlenyomattal. Több, mint 100 Pin kódot, illetve ujjlenyomatot tudunk beprogramozni.
Lehetőség van arra is, hogy bluetooth kapcsolattal nyissuk ki az ajtót. A telefonnal nyitható inteligens zár távolról is lehetőséget biztosít arra, hogy kinyissuk az ajtót. Sőt, az is beprogramozható, hogy példának okáért a takarító csak szerdán 7-től 9-ig tudja kinyitni az ajtót.

Az inteligens zár további előnyei

Többé a zárcsere miatt sem kell aggódnunk. Elküldünk egy PIN kódot sms-ben az illetőnek, akit be akarunk engedni. És természetesen a hozzáférés bármikor letiltható az inteligens zár applikációjának segítségével.  Nagyon egyszerű és elegáns megoldás. Sokan az irodájukba is telepítenek biztonsági ajtót és okos zárat. Ráadásul, ha kamerát is elhelyezünk az ajtón, akkor már okos ajtóról beszélhetünk. Ezáltal egy lépést tehetünk az okos ház kialakítását illetően. Érdemes biztonsági bejárati ajtóban gondolkodnia és emellett választhatja a hagyományos, vagy az inteligens zárat. Ezáltal teljes biztonságban érezheti magát.
Akikhez betörnek, azok általában megbánják utólag, hogy nem gondolkodtak biztonságosabb megoldásban. Szóba kerülhet a lakásriasztó, távfelügyelet is természetesen. A mai fejlődő korban érdemes a korral lépést tartani. Az általunk forgalmazott biztonsági ajtókról elmondható, hogy gyakorlatilag egyszerűbb a falon átjutni, mint feltörni, vagy felfeszíteni az ajtót. 


Várjuk megkeresését, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek telepíteni a biztonsági ajtót!  

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft
kategória