airbnb lakások, Blog, Digitális zár, Okos zár

Egy újabb eset, amikor fontos lehet a PIN kód: azzal nyílhat az okos zár

HiSec® – “Plútó” Okos-zár – termékfotó

Meg más, ugyancsak újszerű módszerekkel is, ezért nevezhetjük okosnak…

De egyelőre maradjunk a PIN kódnál, mert az rejti a legtöbb lehetőséget. Szóval megteheti, hogy csak beüti azt a néhány számot, és már nyílik is az ajtaja. Az okos zár megjegyzi az adatokat, és reagál rájuk. Mi több, óriási mennyiségű adatot képes rögzíteni. Konkrétan több, mint száz kódot. Ebből egyenesen következik, hogy az okos zár nem csak az otthonában képes helyt állni. Maximálisan kihasználhatja a benne rejlő potenciált akkor is, ha egy céget vezet  vagy épp egy airbnb lakás tulajdonosa.

A teljes kontroll nem csak álom a HiSec okos zárnak köszönhetően

A feljebb felvázolt kép sokaknak tetszhet, de talán nem mindenki számára teljes. Mert azért az az igazi, ha az ember akkor is biztonságban tudhatja az otthonát vagy épp az irodáját, ha ő maga nincs a helyszínen. Az okos zár kifejlesztői erre is gondoltak, mert az azt képező rendszerhez egy digitális napló is tartozik. Így, bárki is lép be az ajtón, azt a szoftver feljegyzi. És a különböző időpontokat is tudja érzékelni. Ez Önnek azért lehet érdekes, mert úgy is dönthet, hogy bizonyos munkatársak, vagy otthon a takarítónő csak egy adott időintervallumra nézve kapjon jogosultságot. Vagy épp az airbnb lakásába érkeznek a vendégek mondjuk hétfő 10-től szerda 9-ig.  Ha azt szeretné, hogy egy bizonyos személy soha többé ne tegye be a lábát az Ön területére, az is megoldható. Csupán annyi a teendő, hogy letiltja az illető jogosultságát az applikácóban. Már elmúltak azok az idők, amikor az ilyen esetekben a zár kicseréltetésével kell vesződnie. 

Más, izgalmas lehetőségek

Ha az intelligens zárat a hagyományos módon, tehát kulccsal szeretné használni, az is lehetséges. Na jó, ez talán még nem hangzott annyira izgalmasan. Az viszont valószínűleg sokkal érdekesebb, hogy a rendszer az ujjlenyomatokat is képes megjegyezni. Tehát elég lehet az ujjait a megfelelő területre helyezni, és már ki is tárul az ajtó Ön előtt. Emellett a telefonját is bevetheti. Biztos van bluetooth kapcsolata, és a bejárati ajtót azzal is kinyithatja.

És van még egy újszerű lehetőség az okos zárban

A digitális zár funkció egy wifi híddal kiegészítve.  Az ajtó ekkor is a telefonnal nyílik, ám ehhez nem kell a közelében lennie. Hirtelen be kellene engedni a szerelőt, Ön pedig épp egy másik országban tartózkodik? Vagy nem, hanem épp hazafelé tart, csak nagy a dugó, és már az ajtaja előtt toporognak a vendégek? Szállásadóként szeretne pénzt keresni, de emellett sokat van úton, és nem szívesen venne fel valakit csak azért, hogy beengedje a vendégeket? Ezek a kérdések immár a nem létező problémák kategóriájába kerültek. A telefon és az okos zár egy nyerő páros, remekül együttműködnek az ilyen helyzetekben. 

Chip kártyás nyitás

HiSec® – “Plútó” Okos-zár

HiSec® – “Plútó” Okos-zár

És végül, de nem utolsó sorban az NFC, polgári nevén a chip kártyát is meg kell említeni. Sok ember közlekedik ezzel a munkahelyén. Így könnyen lehet, hogy már megszokta, és ez Önnek a legkényelmesebb. A digitális rendszer pedig ezt is könnyedén képes kezelni, és  3 Chip kártya van gyárilag az okos zárhoz.

Tényleg teljes a biztonság

A feljebb felsorolt funkciók nem csak kényelmet, védelmet is nyújtanak. Ám azon se lehet csodálkozni, ha van, aki szerint az utóbbit mégse mondhatjuk ki nyugodt szívvel. Mert a profi betörők igen ügyesek. Erre az okos zár fejlesztői is gondoltak, és speciális fúrásvédelemmel látták el az eszközt. Ennek köszönhetően ez 3 zárnyelvvel is záródik. És még 4 acéltüske is helyet kapott, amelyek az ajtószerkezetet tartják. A HiSec Okos zárak teljesen kompatibilisek az általunk forgalmazott HiSec biztonsági ajtókkal, melyeket megtekinthet, ha itt a linkre kattint.Emellett az okos ajtó használatára is áttérhet. Erről akkor beszélhetünk, ha erre a profi zárra egy kamera is fel van szerelve. 

Teljes kiszolgálás baráti áron

Tehát egy okos zár nagyban megkönnyítheti az életét, és emellett biztonságot nyújt a lakása/irodája számára. De a legjobb az, hogy mindezért nem kell túl mélyen a zsebébe nyúlnia. Egy olyan szolgáltatásról beszélünk, amit ma már egy átlag ember is megengedhet magának. Így, ha kedvet kapott a használatához, Önt is szeretettel várjuk vásárlóink között. 

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft