airbnb lakások, Blog, Digitális zár

Egy remek céges felszerelés: az intelligens zár

HiSec® – “Plútó” Okos-zár – termékfotó

Nyugalmat, és ez által produktivitást hozhat az intelligens zár

Egy cég alapításának a tervezésekor elsősorban a hatékonyan teljesítő gépparkra, az impozáns honlapra, meg persze a szorgalmas, együttműködő alkalmazottakra/partnerekre gondolunk. Ám ha az ember egy irodát tart fenn, az ottani ki-be közlekedésre is figyelmet kell fordítania. Ez fontos a biztonságos működés, és persze a hatékony munka érdekében. Az intelligens zár egy olyan eszköz, ami ezt nagyban elősegíti. 

A telefontól az ujjlenyomatig át nyitható az intelligens zár

A videóban bemutatjuk az okos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

A videóban bemutatjuk az okos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

Egy intelligens termékről van szó, aminek igen széles az eszköztára. Azon túl, hogy a hagyományos kulccsal is kezelhető, sok minden mást is tud. Például azt, hogy bluetooth kapcsolattal is nyílik. Tehát elég lehet a telefonja is ahhoz, hogy bejusson a zárt ajtón. Az okos telefon abban is segíthet, hogy akkor is beengedhesse mondjuk az ügyfeleket, ha épp nincs a helyszínen. Ekkor a digitális zár funkciót kell használnia melyhez szükséges egy úgynevezett wifi átjáró. A telefon a távolból vezérli a zárat, ami rögtön ki is nyitja az ajtót. 

Cégek, irodák nyitására is kiváló választás az intelligens zár

Céges használat esetén a PIN kód is számtalan lehetőséget nyújthat. Ebből száznál is többet képes megjegyezni az okos zár. Tehát egy nagyobb cég is kihasználhatja az ebben rejlő potenciált. Ráadásul, szükség esetén időkorláthoz kötheti bizonyos emberek jogosultságát. Ez az eszköz azt is képes megtanulni, hogy egy adott PIN kód birtokosát csak egy bizonyos időintervallumon belül engedje be. Mondjuk, keddenként 15 órától 18 óráig. Jól jöhet ez az állandó ügyfelek esetében. Ha már a munkáról beszélünk, a munkahelyeken jól ismert NFC, azaz chip kártya is az intelligens zár eszköztárába tartozik. Emellett az ujjlenyomatokat is képes felismerni. Tehát ez is elég lehet ahhoz, hogy Ön és a kollégái ki-be járkáljanak. 

A full kontroll

Lehet, hogy az alkalmazottai ennek nem annyira örülnek. Önnek viszont hasznos társa lehet a log file. Ez egy intelligens napló, ami az intelligens zárhoz tartozik. A szoftver ebben tartja nyilván, hogy ki és mikor lépett be az iroda ajtaján. Tehát Ön akkor is láthatja, hogy mindenki időben megérkezett-e a munkába, ha mondjuk épp üzleti úton van. 

Illetéktelenek letiltva az intelligens zár appiában

Egy csúnya körülmények között kirúgott dolgozó sok fejfájást okozhat. Vagy egy cégtárs, akivel elmérgesedik a viszonyunk. Tetézi a bajt, ha egy ilyen embernek kulcsa is van az irodánkhoz. A régi időkben ilyenkor azonnal zárat kellett cseréltetni. Ám ez szerencsére már a múlt. Az okos zár esetében egyszerűen csak le kell tiltani a kellemetlenkedőnek kiosztott jogosultságot, és kész. 

Az airbnb szállásadók komoly segítője

Az intelligens zár adta előnyöket nem csupán az irodák tulajdonosai élvezhetik. A szállásadók életét is nagyban megkönnyítheti. Például a már említett digitális zár révén. A PIN kódok adta lehetőségek között pedig van, amit mintha kifejezetten nekik találtak volna ki. Ez az ideiglenes PIN kód, ami csak egy bizonyos időre szól, mondjuk két hétre. Nagy könnyebbség lehet ez a vendégeknek, akik megtehetik, hogy immár tényleg csak a nyaralásra koncentráljanak, a kulccsal többé nem kell bajlódniuk. 

Extra biztonság ad a HiSec intelligens zár

A kellemetlenkedő volt kollégák letiltása megnyugtató lépésnek mondható. De azt is tudjuk, hogy egy zárat  fel is lehet törni, úgyhogy ez ellen is tenni kell valamit. És az okos zár fejlesztői ki is tettek magukért. Speciális fúrásvédelemmel látták el ezt a szerkezetet. Ez 3 zárnyelvet és 4 acéltüskét foglal magában. Az utóbbiak funkciója az, hogy az ajtószerkezetet tartsák. Emellett okos ajtót is használhat. Ekkor is élvezheti az intelligens zár előnyeit. De a zárra egy kamera is felszerelésre kerül, hogy maximális biztonságban tudhassa a munkaeszközeit. 

Egy igazán megtérülő befektetés

Az okos zárról már csak a prevenció miatt is el lehet ezt mondani. Fontos szempont, hogy rengeteg anyagi veszteségtől, kiadástól mentheti meg Önt. De a hab a tortán az, hogy elérhető áron juthat hozzá. Igen, ezt a kiemelkedően intelligens eszközt nem csupán a felső tízezer, hanem az átlag fogyasztók számára alakították ki. Mert a kényelem és a biztonság mindenkinek jár! Ha biztonsági ajtóban is gondolkozik, akkor nézze meg nálunk milyen lehetőségek közül választhat.

Mindezek tükrében alig várjuk, hogy Önt is a megrendelőink között üdvözölhessük.

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft