airbnb lakások, Blog, Számzáras zár

A számzáras zár egy innovatív megoldás

A videóban bemutatjuk az okos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

Vége a kulcsok keresgélésének!

Ennél egyszerűbben is bejuthatunk az ajtónkon. Bár, a számzáras zár hagyományos módon, tehát kulccsal is használható. De itt még távolról se értünk az általa nyújtott szolgáltatások felsorolásának a végére. Ez még csak a kezdet! 

A chip kártya

Ez az az eszköz, ami sokaknak ismerős lehet. Számos munkahelyen bevált módszer, hogy ennek segítségével közlekedjenek ki-be az emberek. És akinek az ajtaján okos, számzáras zár van, ezt ugyancsak megteheti. Így sokkal gyorsabban és könnyebben juthat be az ajtón. 

Az ujjlenyomat is elég lehet, hogy tudja használni a számzáras zárat

Az intelligens zár által vezérelt rendszer zseniális. Annyira, hogy az ujjlenyomatunkat is képes megtanulni, és felismerni. Tehát eszközre sincs feltétlenül szükségünk. A puszta kezünk is elég lehet ahhoz, hogy kitáruljon előttünk otthonunk kapuja. 

Belépés telefonnal

De a telefonunkat is használhatjuk erre a célra. Az úgyis mindig velünk van. Az intelligens, számzáras zár pedig képes kezelni a bluetooth kapcsolatot is. Tehát ez is egy újabb lehetőség, amivel élhetünk. De talán még érdekesebb újítás a digitális zár funkció. Mert ehhez nem is kell a helyszínen lennünk. A telefonunk segítségével bárhol ki tudjuk nyitni az ajtót olyan formán, hogy vagy még az otthonunkban beprogramoztuk ezt, vagy egy wifi híd segítségévével távolról azonnal is elérhető ez a beléptetés. Ez már az új idők szele. Annak az időszaknak, amikor fejvesztve kellett hazarohannunk a munkából, nehogy a vendégeink előbb érkezzenek, mint mi, vége. Egy ilyen esetben simán beengedhetjük őket. 

A száz PIN kód  a számzáras zárnál

Ha valaki könnyen meg tudja jegyezni a számokat, annak most nagyon egyszerű lesz az élete. Mert ez egy olyan képesség, amiben ez a rendkívül okos, számzáras zár is nagyon jó. A memóriájába száznál is több PIN kód fér el. Tehát nincs más hátra, mint az, hogy kitalálja az Ön számára legkényelmesebb kombinációt, és betáplálja a rendszerbe. 

Variációk a számzáras zárban egy PIN kódra

A hatalmas memória csupán a kezdet. Az okos zár ennél jóval többet tud. Például ismeri az órát és a hét napjait. Így, Ön ezt figyelembe véve is oszthat ki kódokat. Mondjuk úgy, hogy valaki csak keddenként 16 órától 18 óráig léphessen be a lakásba. Jól jöhet ez, ha például takarítónőt alkalmaz. Egy másik fantasztikus lehetőség az ideiglenes PIN kód. Ez csak egy bizonyos ideig, mondjuk néhány napig vagy hétig érvényes a számzáras zárhoz. Első osztályú megoldás, ha valaki vendéget fogad a kiadó airbnb lakásában.

 

Az intelligens napló

Ez az intelligens, számzáras zár fontos kiegészítője. Mert jegyzi ám a rendszer, ki mikor lépett be az ajtón. Ön pedig így képben lehet. Nem kell állandóan hívogatnia a családtagokat, hogy hazaértek-e már. 

A törlés megnyugtató lehet a számzáras zár appjában

Az, hogy kódokat lehet kiosztani, nagy könnyebbséget jelenthet. De fejfájást is okozhat, ha ezek egyikét olyasvalaki kapja meg, akiről később kiderül, hogy egyáltalán nem érdemli meg a bizalmunkat. Önnek ilyenkor csak egyvalamit kell tennie, törölnie kell az illető jogosultságát. Tehát a zárcsere abszolút szükségtelen. 

Egyéb biztonsági kiegészítők a számzáras zárhoz

Egy zár elsődleges feladata az, hogy megakadályozza az illetéktelen behatolást. A számzáras zár ezt tökéletesen meg is tudja tenni. Ez a speciális fúrásvédelemnek köszönhető. Pontosabban fogalmazva: három zárnyelvnek és négy acéltüskének. Az utóbbiak remekül tartják az ajtószerkezetet. Emellett az okos ajtó is egy opció. Erről akkor beszélhetünk, ha kamerát szereltetünk az okos zárra. Ha pedig Hisec acél biztonsági ajtóban is gondolkozik, akkor kollégáink rövid határidővel mindkettőt beszerelik. 

Az innovatív számzáras zár

Az intelligens zár munkahelyi kiegészítőnek se utolsó. Maximálisan ki lehet használni az előnyeit, ha valaki egy céget irányít. Akár egy nagyobb céget is: a száz, vagy több PIN kód ezt könnyedén lehetővé teszi, melyet a számzáras zár applikációjában tud beállítani. A szállásadóknak is sokat segíthet egy ilyen nagy tudású kiegészítő. Nekik az ideiglenes PIN kód jöhet nagyon jól. De a digitális zár adta előnyöket is élvezhetik. 

Innováció baráti áron

Az olyan eszközökkel, amelyek merőben új lehetőségeket nyújtanak, szokott lenni egy nem kis probléma. Nagyon drágák. Az okos zár azonban az üdítő kivétel ez alól. Egyáltalán nem luxus. Amikor a számzáras zár árát megállapítottukfigyelembe vettük, hogy sok, teljesen átlag ember van, akiknek szükségük lehet az effajta védelemre. Úgyhogy Ön is bátran megrendelheti. Munkatársaink örömmel felszerelik az otthona, vagy a cége ajtajára. Szeretettel várjuk a megrendelőink között!

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft