Blog, Okos zár, Okos zárak, Okoszár nyitás mobillal

Okos zárak és a legmodernebb, legbiztonságosabb ajtók

puder_okos_hisec_zar

Amióta világ a világ, a biztonságra való törekvésünk elengedhetetlen, ebben segíthetnek az okos zárak.

Ez főleg otthonainkra jellemző, ahol szeretnénk, ha szeretteinkkel folyamatosan biztonságban élhetnének ebben a rohanó világban. Ennek nincs is semmi akadálya, ha haladva a korral a legmodernebb és legbiztonságosabb ajtókban és digitális zárakban gondolkodunk. Erről lesz szó ebben a cikkben, hiszen ma már egyre elérhetőbb áron érhetőek el a Hisec okos zárak és kiegészítőik.

Mitől biztonsági egy bejárati ajtó?

Szakmai szempontból érdemes ezt a témát megközelíteni, mely azt jelenti, hogy a MABISZ engedélyét vegyük figyelembe. Ugyanis előfordulhat, hogy egyes barkácsboltban találkozunk különféle ajtókkal, melyek sokkal vékonyabbak és könnyebb őket kinyitni, mint egy biztonsági ajtót. A biztonsági ajtóknak ugyanis pontos kritériumnak kell megfelelniük, hogy valóban ebbe a kategóriába legyenek sorolhatóak. Nem mindegy, hogy milyen anyagból készülnek, hány ponton záródnak, és, hogy ezek a zárak milyen távolságban helyezkednek el egymástól.
Emellett meghatározó, hogy rendelkezik-e külön speciális zsanér védelemmel az adott ajtó, hogy ne lehessen kiemelni a helyéről őket. Ezen kívül az általunk forgalmazott HiSec ajtók mind kémiai, mechanikai és egyéb fizikai behatásokkal szemben is védelmet biztosítanak.
Ráadásul hő- és hangszigeteltek is. Az esztétikai megjelenésük is egyedülálló, mert robosztus megjelenésüknél fogva egyből elveheti a betörők kedvét attól, hogy megpróbáljanak behatolni. Ettől függetlenül többféle színben kaphatóak és nagyon impozáns megjelenésűek. Vannak jobbos és balos ajtók is bő kínálatunkban.

Mi mindenben segítünk, ha okos zárak szereléséről van szó

Szakképzett kollégáink a megrendelés után mindenben segítenek Önnek és, ha kell a régi ajtót is elszállítják. Fontos ugyanis, hogy Önnek semmire ne legyen gondja és, hogy igazi szakértelemmel legyenek beszerelve az ajtók, hogy biztosan megfelelő módon működjenek és a garanciális jogok se vesszenek el. Ha például nem megfelelően helyezzük el a vasalatokat, vagy túl nagy távolság keletkezeik az ajtó és a fal között, az okozhat később problémát. 

Fontos, hogy a maximális biztonságra törekedve egyből okos zárban gondolkozzunk mikor biztonsági ajtót vásárolunk

 

A több, mint száz férőhellyel rendelkező ujjlenyomattal nyitható zár

okos zárak

A HiSec biztonsági ajtókba elhelyezhetünk normál zárat, de arra is van lehetőség, hogy még egy lépést tegyünk a biztonság felé vezető úton. Ez azt jelenti, hogy akár a későbbiek folyamán is választhatunk digitális zárat is, mely nemcsak kulccsal nyitható. Ezek az okos zárak ugyanis NFC chip kártyával is kinyithatóak. Emellett azonban használhatunk PIN kódot is, vagy ujjlenyomatot. Ezen kívül ezek a telefonnal is nyitható zárak közelről is távolról is működnek. Közelről például bluetooth kapcsolattal, távolról pedig egy ingyenes applikációval ugyanúgy nyithatóak okos mobilunk segítségével.
Sőt, arra is van lehetőség, hogy másoknak is adjunk jogosultságot és beengedjük őt otthonunkba vagy irodánkba. Adhatunk neki végleges és ideiglenes hozzáférést is. Eldönthetjük példának okáért, hogy a takarító minden péntek 9-11 óra között tudja kinyitni a bejárati biztonsági ajtót. Ha pedig hirtelen be kell például egy szakembert engednünk, az sem jelent problémát, mert bármikor átküldhetünk neki egy PIN kódot sms-ben, hogy kinyithassa az ajtót. A rendszer teljesen biztonságos, mert csak ő fogja tudni a címet, így, ha véletlenül más is megkapná a kódot, akkor nem fog tudni vele semmit sem kezdeni.

Az okos zárak már könnyedén elérhetőek mindenki számára

Ha pedig kamerát is elhelyezünk az ajtón a digitális záron kívül, akkor már okos  ajtóról beszélünk.
Érdemes betörésmentessé tennie otthonát, irodáját, hiszen, ha a szomszédja fejleszt, akkor az Ön rendszere „visszafejlődik” hozzá képest. És a mai modern, folyamatosan fejlődő világban ez teljesen természetes jelenség.
Ha szeretne az okos ház irányába haladni, akkor érdemes a biztonság szempontjából fejlesztenie, hiszen ez a legfontosabb terület, amivel érdemes kezdeni. Persze az is előfordul, hogy valaki egyből okos házat épített magának és nem pedig lépésről lépésre fejleszti azt.
Bárhogyan is dönt, mi állunk rendelkezésre. Keressen minket bátran, hogy azonnal tudjunk Önnek segíteni!

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft