Blog, Ujjlenyomat nyitás

Több mint száz férőhellyel rendelkező ujjlenyomattal nyitható okos-zár

A több, mint száz férőhellyel rendelkező ujjlenyomattal nyitható zár

Az nem kérdés, hogy a családunk érdekében mindent megteszünk, főleg, ha a biztonságról van szó.

A MABISZ által minősített biztonsági ajtók, melyeket forgalmazunk, maximális biztonságot adnak Önnek és családjának. Mindez köszönhető a három perces áttörésgátlásnak, mechanikai védelemmel ellátott zárbetétnek, és a tokból történő kiemelése elleni védelemmel ellátott zsanéroknak, hogy csak a legfontosabb paramétereket említsük meg.
Lényeges még a mechanikai, kémiai és fizikai behatások elleni védelem, és a nagy tűzgátlási tulajdonság.

Ujjlenyomattal nyitható okos-zár, melyeket az egész család imádni fog

Van lehetőség normál zárral igényelni a biztonsági ajtókat. Ám már forgalmazunk ujjlenyomattal nyitható okos-zárakat és hozzá wifi átjárót. Ezek a digitális zárak nyithatóak PIN kód segítségével, melyben az a jó, hogy még csak kulcsra sincs szükség, de természetesen ettől függetlenül a kulcs is segítségünkre van az ajtónyitásban.
Itt azonban még nem ért véget a történet. Az ajtót kinyithatjuk NFC (chip) segítségével is, vagy választhatjuk az ujjlenyomatos azonosítást.
További megoldás, hogy telefonunk segítségével nyitjuk ki az ajtót. A telefonnal nyitható zár az applikációval működtethető. Ekkor bluetooth előnyeit élvezzük az ajtónyitás alkalmával.
A további érdekessége a dolognak, hogy ha éppen nem tartózkodunk fizikailag az adott helyen, akkor is ki tudjuk nyitni az ajtót. A telefonnal nyitható zárnak köszönhetően ugyanis meghatározhatjuk, hogy ki és mikor tudja telefonnal kinyitni az ajtót.
A családtagjainknak pedig kioszthatunk PIN kódot is, hiszen, több, mint 100 PIN kód programozható be.
Ez azért nagyon előnyös, mert arra is van lehetőség, hogy értesítést kapjunk arról, hogy melyik családtagunk mikor érkezett meg pontosan.


Az ujjlenyomattal is nyitható okos-zár kialakítása egy óriási lépés az okos otthonok irányába. És érdemes ezzel kezdenünk, mert a biztonság a legfontosabb. Az okos égők, porszívók is fontosak lehetnek, ha lépésről lépésre alakítjuk ki az okos otthonunkat, de elsőként érdemes a bejárati ajtóval kezdeni.
Innen már csak egy lépés a kamera elhelyezése az ajtón, melynek köszönhetően az okos zárból okos ajtó lesz.
Ami pedig az ajtókat illeti a robosztus megjelenés automatikusan elriasztja a betörőket, de emellett nemcsak biztonságosak, hanem az esztétikai megjelenésük is egyedülálló a HiSec biztonsági ajtóknak.

Választhat a fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezésű ajtóink közül. Vannak matt és fényes kivitelben jobbos és balos változatok is. Igyekszünk mindenre gondolni és mindenki igényeinek megfelelni, hogy egyik leendő ügyfelünket se érje csalódás.

Csak nyerhetünk ha biztonsági ajtót és az ujjlenyomattal nyitható okos-zárat választunk

Összefoglalva elmondható, hogy a legfontosabb, hogy biztonságos ajtóban gondolkozzunk, ha irodánkról, otthonunkról van szó. Például a barkácsboltokban kapható 5 centiméter vastagság helyett választhatjuk a 7 centiméter vastagságot az ajtók tekintetében.
Emellett tovább fokozható maga a biztonság, kényelem és elegancia, ha okos zárban gondolkodunk. Ezáltal ugyanis többféle módon tudjuk kinyitni az ajtót és pontos tudomásunk lesz arról, hogy éppen ki tartózkodik otthon.
Ráadásul innen már csak egy apró lépés, hogy az okos zárból, okos ajtó legyen, melyhez csupán kamerára lesz szükségünk, melyet az ajtón kell majd elhelyeznünk. Ha ez is megvan, akkor elértük a legmagasabb színvonalat otthonunkat illetően és maximálisan biztonságban érezhetjük magunkat. 

Válassza Ön is a jövő technológiáját és adja le rendelését minél hamarabb!

A több, mint száz férőhellyel rendelkező ujjlenyomattal nyitható zár

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft