Blog, NFC nyitás, Okos zárak

PIN kóddal, ujjlenyomattal, kulccsal és telefonnal nyitható ajtó

Nyitási módok a digitális zár esetében

Az egyre nagyobb biztonság biztosítása otthonunkra, irodánkra egyre fontosabb szempont.

Ehhez szerencsére modern eszközök állnak rendelkezésünkre. Első lépésben szükségünk van egy biztonsági ajtóra és egy okos zárra,  mely akár telefonnal is és más módon is lehetővé teszi a nyitást. Erről lesz szó részletesen ebben a cikkben.

Normál ajtó helyett biztonsági ajtó

A MABISZ az általunk forgalmazott HiSec ajtókat magasabb biztonsági kategóriába sorolta. Ennek szigorú elvárásai vannak, ilyen példának okáért a három perces áttörésgátlás és legalább három reteszelési pontos záródás. Természetesen ehhez minél több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetétjére van szükség. 

Ráadásul ezek az ajtók mind mechanikai, mind fizikai, mind kémiai behatások ellen védenek minket. Emellett többfajta acélmerevítéseknek köszönhetően az ajtó, tokból történő kiemelése el van lehetetlenítve, melyben a különleges zsanérok is nagy szerepet játszanak. A biztonsági ajtók anyaga pedig roppant masszív. Már önmagában ez, és az ajtón található HiSec embléma elriasztja a betörőket.
A biztonsági ajtóink ellenállnak a pajszeros-feszítővasas behatolási kísérletnek is. Egyéb ellenállás ellen is könnyedén megvédenek minket. Egyébként pedig a betörők a hatalmas zajjal és sok idővel járó munkálatokat azonnal elkerülik, mert ezáltal könnyen lebukhatnak. 

Az általunk a webshopban megtalálható ajtókat illetően az egész EU területén rendelkezünk bejegyzett védjeggyel. A HiSec ajtók ugyanis már bizonyítottak 2008 óta a piacon. 

Nemcsak biztonságos, szép is…

Arra is ügyelt a gyártó, hogy ne csak biztonságos, de esztétikusak is legyenek ezek az ajtók. Weboldalunkon elérhetőek jobbos és balos ajtók egyaránt és választhat a matt és fényes felületű ajtókat illetően. A színezés kapcsán pedig rendelkezünk: fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezéssel ellátott impozáns megjelenésű ajtókkal.  


A legmodernebb technológia a zárakat illetően

Választhatja a normál zárakat, de ezen kívül léteznek okos zárak is. Ez azt jelenti, hogy nemcsak kulccsal, hanem ezen kívül más módon is ki tudja nyitni az ajtót. Az egyik ilyen megoldás a NFC kártya, mely során chipek segítségével nyitjuk ki az ajtót. Emellett ujjlenyomattal nyitható zár funkcionalitását is könnyen igénybe veheti. Természetesen ez több férőhelyes, így akár az összes családtagnak kioszthat ilyen jellegű jogosultságot. Ezen kívül PIN kóddal is nyithatóak ezek az ajtók. Dönthet úgy is, hogy a digitális zárat telefonja segítségével, bluetooth kapcsolattal nyitja ki. Otthonából kényelmesen beállíthatja a magyar nyelvű appon keresztül, hogy ki mehet be otthonukba.  Ezek a hozzáférések lehetnek ideiglenes jellegű vagy állandó kiosztású. De természetesen bármikor meggondolhatja magát és megszüntetheti a hozzáférést, vagy újat adhat ki.

Milyen megoldások vannak még

Attól pedig nem kell félnie, hogy feltörik a rendszert, ha például idegen kezekbe került a telefonja, vagy elhagyta a beléptető kártyát, mert erre nincs lehetőség. Ugyanis nem tudja az illető, hogy fizikailag hol helyezkedik el az ajtó. Ezért ezek a megoldások nagyon stabilak és biztonságosak. Ráadásul a régi hagyományos megoldást is magukban hordozzák, így kulccsal is bármikor használhatóak.

Nagyon hasznos megoldás azoknak, akik szeretnék a lehető legnagyobb biztonságban tudni a digitális zárak segítségével családjukat. Ráadásul folyamatosan naplózza az ajtón belépett személyek listáját az alkalmazás, így mindig pontosan képben lesz, hogy ki tartózkodik éppen otthon és ki az, aki távol van. 

Válasszon bátran bő kínálatunkból és keressen minket, ha bármilyen kérdése merült fel a termékeink kapcsán!

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft