Blog, Okos zárak

Kulcs nélkül nyitható elektromos zár

Kulcs nélkül nyitható hisec okos zár

Miért fontos, hogy biztonsági ajtóval rendelkezzen mielőtt elektromos zár vásárlását fontolgatja?

Senki nem szeretne feldúlt lakásba, irodába hazaérkezni, melyben személyes holmijainkban turkáltak idegenek eltulajdonítva sok-sok értékes dolgot. Talán a legfontosabb, hogy szeretteinket senki se bánthassa, illetve okozhasson neki traumát. Ezután következik a végeláthatatlan papír munka, lásd rendőrségi nyomozással és biztosítással kapcsolatos ügyintézés. Rendrakás, karbantartás és így tovább…

Ha biztonsági ajtót keres, akkor menjen biztosra

Barkácsboltokban általában 5 cm-es ajtókat szoktak értékesíteni, de az általunk forgalmazott biztonsági ajtók 7 centiméter vastagságúak és a MABISZ magasabb biztonsági ajtónak minősítette őket.
Ez azt jelenti, hogy számtalan előírásnak kell megfelelnünk. Ide tartozik a három perces áttörésgátlás, reteszelés pontos záródással rendelkezik és az is nagyon fontos, hogy megfelelő távolságok legyenek a zárak között. Emellett a tokból történő kiemelés védelme is első számú fontossággal bír.
Mi nemcsak a biztonságra, hanem az esztétikai megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Többféle színben lehet megvásárolni az általunk forgalmazott HiSec biztonsági ajtókat.

Kulccsal és kulcs nélkül is nyitható digitális, elektromos zár

A fejlődés folyamatos, így kínálatunkban lehetőség van elektromos zárakat is megvásárolni, mely korábbi modellekbe is beszerelhető. Az okos zár lényege, hogy kinyithatjuk az ajtót PIN kód, ujjlenyomat, NFC kártya, bluetooth vagy kulcs segítségével is és távolból is ki tudjuk nyitni telefonunk segítségével az ajtót. Sőt, konkrét jogosultságot oszthatunk ki. Ez természetesen bármikor megváltoztatható, módosítható mikor az ajtó közelében tartózkodik, mivel az app (szoftver) blueTooth-on keresztül komunikál a zárral.


Kulcs nélkül nyitható ajtózá


Ezek az elektromos okos zárak ujjlenyomattal is nyithatóak

Sok esetben problémát jelenthet, ha egy távoli ismerős érkezünk meg otthonunkba, irodánkba és előtte kell kinyitnunk az ajtót. Ilyenkor kellemetlen lehet, ha látja a PIN kódot az illető. 
Ez esetben használhatunk továbbra is kulcsot, de elegáns megoldás lehet a chip kártyával (NFC technológiával) történő ajtónyitás is.
Többféle megoldás közül válogathat és éppen a leggyorsabb és legpraktikusabb eszközzel tudja azonnal kinyitni a biztonsági ajtót.
Ezért az elektromos, okos zárak egyre népszerűbbek és szép lassan lecserélik a normál zárakat, egyszerűségüknek és funkcionalitásuknak köszönhetően. Ráadásul nálunk nagyon reális áron juthat mind a biztonsági ajtóhoz, mind az elektromos, telefonnal nyitható zárakhoz egyaránt.


Válassza a legjobb megoldást és adja le rendelését minél hamarabb!

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft