Blog, NFC nyitás, Okos zár

Többé nincs szükség lakatosra ha van okos zár az ajtaján

Kulcs nélkül nyitható hisec okos zár

A biztonságra való törekvésünk egyidős velünk, hiszen alapvető ösztönünket szolgálja ki.

Főleg otthon szeretnénk, hogy folyamatosan biztonságban élhessünk. Érdemes haladni a korral és a legmodernebb megoldásokban gondolkodni. A legbiztonságosabb ajtó és okos zár valódi megoldást biztosítanak számunkra. Ráadásul ma már egyre elérhetőbb áron meg tudjuk vásárolni ezeket a megoldásokat.

A biztonsági bejárati ajtók klasszisokkal jobbak a hagyományos ajtóknál

A MABISZ engedélyét vegyük figyelembe minden esetben a biztonsági ajtókat illetően. Ugyanis megeshet, hogy egyes barkácsboltban találkozunk különféle ajtókkal, melyek jóval vékonyabbak, így kevésbé biztonságosak.  Jóval könnyebb őket kinyitni, mint egy valódi biztonsági ajtót. A biztonsági ajtók esetében ugyanis pontos kritériumoknak kell megfelelniük, hogy valóban ez elmondható legyen róluk. Például nem mindegy, hogy milyen anyagból készülnek el és, hogy hány ponton záródnak. Az is meghatározó, hogy ezek a zárak milyen távolságban helyezkednek el egymáshoz viszonyítva.
Ezen kívül meghatározó az is, hogy rendelkezik-e külön speciális zsanér védelemmel az adott biztonsági ajtó. Ennek köszönhetően ugyanis nem lehet kiemelni a helyéről.

Az általunk forgalmazott HiSec ajtók mind kémiai, mechanikai és egyéb fizikai behatásokkal szemben is védelmet biztosítanak

Emellett hő- és hangszigeteltek is. Az esztétikai megjelenésük is különleges, mert robosztus megjelenésüknél fogva egyből kedvét szegheti a betörőnek. Többféle színben kaphatóak és nagyon impozáns megjelenésűek. Rendelkezünk  jobbos és balos ajtókkal is. Kollégáink mindenben segítenek Önnek és, ha szükséges a régi ajtót is elszállítják.
Lényeges számunkra, hogy Önnek semmire ne legyen gondja és, hogy igazi szakértelemmel legyenek beszerelve az ajtók. Ezáltal biztosan megfelelő módon működnek majd és a garanciális jogok sem fognak elveszni. Ugyanis, ha példának okáért nem megfelelően helyezzük el a vasalatokat, vagy túl nagy távolságot hagyunk az ajtó és a fal között, az okozhat komolyabb gondot a későbbiek folyamán. 

Érdemes egyből okos zárban gondolkodnunk a maximális biztonság érdekében

puder_okos_hisec_zarA HiSec biztonsági ajtókba elhelyezhetünk normál zárat, ám arra is van lehetőségünk, hogy egyből okos zárban gondolkozzunk. Ennek értelmében természetesen későbbiekben is választhatunk digitális zárat, mely nemcsak kulccsal nyitható, ha inkább normál zárban gondolkodunk először.
Az okos zárak egyébként NFC chip kártyával is nyithatóak. Emellett használhatunk PIN kódot, vagy ujjlenyomatot. Emellett telefonnal is nyitható zárak közelről is és távolról is működőképesek.  10 méteres közelségben például bluetooth kapcsolattal, távolabbról pedig egy díjmentes applikációval és egy wifi híd kiegészítő eszközzel  gyakorlatilag bárhonnan ki tudjuk nyitni az ajtót. Ráadásul másoknak is adhatunk jogosultságot és beengedjük otthonunkba. Kioszthatunk neki végleges és ideiglenes hozzáférést is. Szabadon kitalálhatjuk, hogy példának okáért a takarító minden kedden 8-10 óra között tudja csak kinyitni az ajtót. Ha pedig váratlanul kell egy szakembert beengednünk és senki nincs otthon, az sem jelent gondot, mert bármikor átküldhetünk neki egy PIN kódot, hogy kinyithassa az ajtót. Ez a fajta megoldás teljesen biztonságos, hiszen csak az fogja tudni a címet, akinek kiadtuk a kódot. Ha pedig kamerát is felszerelünk az ajtóra, akkor már okos ajtóról beszélünk.

Ön is szeretne fejlődni?

Ne feledje, hogy mindenképpen meggondolandó, hogy betörésmentessé tegye otthonát, hiszen, ha a szomszédjai fejlesztenek, akkor az Ön rendszere „visszafejlődik” hozzájuk képest. Ha fontolgatja, hogy az okos ház irányába haladjon, akkor érdemes a biztonsággal kezdeni, mert ez a legfontosabb terület.  Természetesen az is megesik, hogy valaki egyből okos házat építtet és nem  lépésről lépésre fejleszti az otthonát.

Bátran keressen minket, hogy minél hamarabb tudjunk Önnek segíteni!

 

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft