Blog, Digitális zár

Az okos ajtózár mely HiSec fém bejárati ajtókkal is kompatibilisek

HiSec Vénusz okos zár ujjlenyomat olvasóval - termékkép

Az okos ajtózár könnyen nyitható, de nem a betörőknek

HiSec® – “Plútó” Okos-zár – termékfotó

HiSec® – “Plútó” Okos-zár – termékfotó

Mindannyian vágyunk a kényelemre és biztonságra. Legyen szó, szinte bármiről. Az okos ajtózárak azért nyújtanak valódi biztonságot, mert a modern technikának köszönhetően fúrásvédelemmel ellátott zárakról van szó. Emellett ötféle módon tudjuk kinyitni az ajtót közelről és akár távolról is, ha wifi-híddal is rendelkezünk az internet kapcsolat mellett.

Mit jelent ez pontosan?

Sokféle lehetőség van arra tehát, hogy kinyissuk az ajtót, ugyanis be tudunk menni számkódos zárként használva az okos ajtózárat, mert a számkódos ajtózárnak köszönhetően nincs szükség arra, hogy kulccsal bíbelődjünk. A mai rohanó világban ez nagyon praktikus.  


Ezen kívül lehetőség van ujjlenyomatos ajtózárként is üzemeltetni a zárat, így ráadásul azonnal ki tudjuk nyitni az ajtót. Rengeteg hely van az ujjlenyomatok számára, ezért nem kell attól aggódnunk, hogy elfogynak a helyek. Ennek köszönhetően adhatunk jogosultságot az egész családnak, barátoknak vagy ismerősöknek egyaránt. Emellett nagyon könnyű módosítani ezt a jogosultságot is és más módon is kinyithatjuk a zárat, ha éppen ahhoz lenne kedvünk.  


Roppant jó ezekben a okos ajtózár mindegyikében,

hogy okosan lettek megalkotva, azaz airbnb zárként is funkcionálnak. Ez az oka annak is, hogy apartmanokban, hotelekben is népszerű megoldásnak számít, ugyanis van lehetőség NFC kártyával is kinyitni az ajtót. Konkrétan ez úgy működik, hogy ilyenkor a zárhoz érintjük a kártyát és ezáltal azonnal nyitható az ajtó.
Ráadásul könnyedén kicserélhetjük a zárat mi magunk is miután megrendeltük azt. A zárat pedig a fent leírtak alapján ki tudjuk nyitni PIN kóddal, ujjlenyomatunkkal, vagy bluetooth kapcsolattal, de választhatjuk az NFC kártyát is, és távolról is küldhetünk PIN kódot másnak. Azonban ehhez szükségünk van internetkapcsolatra, okos telefonra és wifi-hídra is.

 

Rendelje meg az okos ajtózár egyikét, így többé nem kell a szomszédoktól szívességet kérnünk, akik lehet, hogy nem is tudnak segíteni, mert éppen nincsenek otthon.

Miért is jó ez Önnek?

Ezentúl Ön felügyelheti a dolgot bárhonnan és bármikor. Az okos ajtózár azért nagyon praktikus, mert kényelmesen és biztonságosan tudjuk használni, előre ki tudjuk nyitni az ajtót például a vendégeknek, ha ők véletlenül korábban érkeznek meg és Ön még nincs otthon vagy, ha esetleg Ön elkésne. Praktikus megoldás lehet abban az esetben is, ha váratlan csőtörés alkalmával azonnal be kell engedni a szakembert. Ezentúl könnyedén mindent meg tud oldani távolról is. Ennek köszönhetően pedig sok bosszankodást és időt tudunk megspórolni. Talán éppen emiatt egyre népszerűbb ez a fajta elektromos zár, sőt biztosak vagyunk benne, hogy idővel mindenki ilyen zárat fog használni otthonában.

Kiegészítheti  bejárati ajtaját, ha akarja

Fontos információ, hogy ha pedig nemcsak az okos ajtózár egyikét telepítjük, hanem kamerát is elhelyezünk az ajtón, akkor nemcsak okos zárról, hanem okos ajtóról beszélhetünk. Ha Ön okos zárat használ, akkor biztos lehet benne, hogy a betörők is végig gondolják, hogy érdemes-e betörniük Önhöz. Senki nem szeretné, hogy betörjenek hozzá és lelki traumát kelljen megélnie és rengeteg időt és energiát pazarolva rendezni ezt a nem kívánt helyzetet csak azért, mert nem megfelelő minőségű zárban gondolkodott korábban. Éppen emiatt fontos, hogy megfelelő minőségű ajtóra helyezzük el az okos zárat, különben nincs sok értelme váltani, ha az ajtót könnyedén fel lehet feszíteni, hiszen a zár önmagában nem fog megvédeni minket.

Kérje egyszerre a bejárati ajtót és az okos ajtózár telepítését


Miután megtörtént ezek telepítése, azután az ingyenes alkalmazásban programozhatjuk az okos ajtózárat, hogy példának okáért mikor léphet be a takarító, bébiszitter az ajtón. Ugyanis megadhatunk konkrét idő intervallumokat is. Például szerdánként 10 és 18 között nyílik ki a zár a megadott jelszavat használva egy bizonyos illető számára. Emellett azt is megnézheti, hogy éppen ki tartózkodik otthonában, irodájában a log file-nak köszönhetően. Ezáltal rögtön kiderül az is, hogy párja, gyermekei hazaértek-e már.

Ön is láthatja, hogy számtalan praktikus dologra használható az okos zár, melynek csak fantáziája szabhat határt, mely a ház vagy lakás okosításának is fontos része lehet. 

Maradtak még kérdések Önben? Keressen minket bátran!

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft