Blog, Okos ajtózár

Ujjlenyomatos és egyéb funkciókat magában foglaló wifi zár

HiSec® – “Plútó” Okos-zár – termékfotó

A wifi zár vagy okos zár rengeteg funkciót rejt

Válassza a legegyszerűbb, leghatékonyabb és legkényelmesebb megoldást. Az általunk forgalmazott okos wifi zár ugyanis az összes funkciót magában rejti, amire Önnek és családjának szüksége lehet. Természetesen irodában is használhatja a maximális védelmet, mely modern, trendi és kedvező áron érhető el. De mit is tud pontosan a sokszor számkódos zárként, okos kilincsként, illetve ujjlenyomatos ajtózárként, vagy wifi okos zárként hívott egyetlen zár, mely az összes funkciót magában rejti?

Számkódos zár

Ez azt jelenti, hogy PIN kód segítségével tud belépni az ajtón és több,mint 100 PIN kód tárolására képes a rendszer. Ennek köszönhetően biztonságban, külső szerveren tárolódik az információ és minden családtagja, munkatársa kaphat egyedi számsort a belépéshez. Ez a számzáras ajtózár PIN kódjai bármikor módosíthatóak, ha az okos zár közelében tartózkodik, vagy távolabról a wifi híd teszi nekünk ezt a lehetőséget elérhetővé.

Az ingyenes applikációról pár gondolat ami a wifi zár vezérléséhez kell

Egy ingyenes applikációval tud kapcsolatba lépni okos telefonja segítségével és így pontosan láthatja, hogy ki és mikor lépett be az ajtón. Magyarán látni fogja, hogy éppen ki tartózkodik otthon, például gyermeke hazaért-e az iskolából és így tovább.  A szerveren biztonságos módon tárolt adathoz, ha hozzá is jutna bárki, semmire sem megy vele, mert nem tudja kideríteni, hogy fizikailag hol található a fém bejárati ajtó, ami az okos zárral rendelkezik. Tehát biztonságos helyen tárolódnak az adatok. Maga az appban további beállításokra is van lehetőség, mint például a bluetooth-val való ajtónyitás, nfc kártya társítása, idő intervallumok beállítása.

A wifi zár beszerelése

Pontos információval látjuk el, így könnyedén, akár 5-10 perc alatt beszerelhető az okos ajtózár. Nincs szükség külön ehhez a művelethez szakemberre. És, ha valakit szeretne megfosztani a jogosultságától a belépést illetően, akkor azonnal megteheti, nincs szükség az ajtózár cseréjére. Rövid videóink segítségével könnyedén beszerelheti illetve beállíthatja magának a wifi zárat.


 

Ujjlenyomatos ajtózár

Ekként is hivatkoznak erre az elektromos ajtózárra, mert ujjlenyomattal is könnyedén kinyitható az ajtó. Ez az egyik legpraktikusabb megoldás a wifi zár nyitásához, mert így semmilyen eszközt nem kell magunkkal vinni ahhoz, hogy kinyissuk az ajtót és a PIN kódot sem tudja senki sem kilesni az ajtónyitás alkalmával. Gyerekeknek is ideális megoldás, mert így biztosan nem veszítik el az NFC kártyát.

NFC kártyával történő ajtónyitás

Természetesen variálhatjuk tetszőlegesen a nyitási funkciókat és dönthetünk úgy, hogy NFC kártyával nyitjuk ki az ajtót. Elég odaérinteni a wifi zár felületéhez a chipkártyát és már nyílik is az ajtó. Így nincs szükség több zárat külön kulccsal egyesével kinyitni.

Wifi-híd és bluetooth kapcsolat

Az okos ajtózárat a wifi-híd segítségével rá tudjuk kapcsolni az internetre, így folyamatosan tudunk vele kommunikálni távolról. Emellett arra is van lehetőség, hogy bluetooth kapcsolat segítségével 5 méteren belül okos telefonunkkal nyissuk ki az ajtót.

Összefoglalás gyanánt röviden a wifi zár-ról

Láthatja, hogy számtalan lehetőség van arra, hogy az okos ajtózárat kinyissa, mely a biztonság mellet az Ön és családja kényelmét szolgálja. Irodájába is tudja használni ezt az intelligens zárat, de airbnb zárként is szeretnek rá hivatkozni, mert nagyon praktikus megoldás. Érdemes picit a környező lakások, házak biztonsági technológiáját meghaladva valódi biztonságot teremteni, hogy elkerüljük az esetleges betörést otthonunkba, irodánkba. Ezek a wifi zár vagy mondhatjuk okos eszközöknek is, kompatibilisek egyéb megoldásokkal, melyeket folyamatosan fejlesztenek. Például célszerű biztonsági ajtóba beszerelni a zárat.
Ne kísérletezzen, válassza a jól bevált, valódi megoldást, mely kiváló minőségben szavatolja az Ön és családja biztonságát és emellett reális áron elérhető. Érdemes egyből biztosra menni és a megfelelő kiképzésű okos zár mellett letenni a voksot.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy azonnal segíthessünk Önnek bármilyen felmerülő kérdése kapcsán! 

Chip-kártya HiSec® okos zárakhoz (NFC )

1.290Ft

G3 Gateway (Wifi átjáró) HiSec® Okos zárakhoz

24.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft