Blog, Digitális zár, Wifi átjáró

Egy chip kártya otthon is jól jöhet: kinyithatja a wifi okos zárat

HiSec® – “Plútó” Okos-zár – termékfotó

A wifi okos zár lényegesen megkönnyítheti az Ön és családja életét is.

A chip kártya (hivatalos nevén NFC kártya) már sok munkavállaló mindennapos használati tárgyai között szerepel. Ez kell ahhoz, hogy a rendszer beengedje őket a munkahelyükre, majd később kiléphessenek onnan. Gyors és egyszerű megoldás. Amit már akár az otthonában is alkalmazhat. Mert van olyan wifi okos zár, ami képes érzékelni egy ilyen eszköz jelzéseit. Meg még sok minden mást is. 

Az ezerarcú wifi okos zár

A wifi okos zár nyitása az NFC-n kívül akár ujja is elég lehet ahhoz, hogy belépjen az ajtón. Ez az intelligens eszköz az ujjlenyomatok felismerésére is képes. Azt is kihasználhatja, hogy szinte minden pillanatban Önnel van a telefonja. Az ingyenes alkalmazáson keresztül kezelheti az okos zárat. Bluetooth kapcsolattal is közlekedhet a bejárati ajtaján. A wifi digitális zár pedig akkor távolról is irányíthatja a bejáratot, ha amúgy nincs a helyszínen, mindössze egy wifi átjáróra lesz szüksége. Tehát beengedheti, akit szeretne egy nemvárt pillanatban is. Mondjuk, a vendégeket, akik már ott állnak az előcsarnokban, de Ön még nem ért haza, mert dugóba került. Vagy a kiadott airbnb lakásába épp új vendégek érkeztek. Aztán ott vannak még a PIN kódok. Ez a profi wifi okos zár ezeket is képes értelmezni. Akár száznál is többet meg tud jegyezni. Tehát minden családtagnak ki lehet osztani a saját belépőjét. Az ideiglenes jogosultság is egy opció a wifi intelligens zár eszköztárában. 

És ha mindennek vége?

Az emberi kapcsolataink sajnos nem feltétlenül örökérvényűek. Előfordulhat, hogy valakire az életünket is rábíznánk, aztán csalódnunk kell az illetőben. Na de mit tegyünk akkor, ha bármikor beléphet a lakásunkba? Alapesetben nem árt zárat cseréltetnünk. De nem, ha egy okos zár boldog és előrelátó tulajdonosai vagyunk! Ekkor ugyanis simán letilthatjuk a megbízhatatlanná vált rokonunk vagy üzletfelünk jogosultságát. 

Az intelligens napló. 

Ez egy másik biztonságot nyújtó extra, amit az okos zárnak köszönhetünk. Mert ez a tényleg nagyon okos eszköz nyilvántartást vezet arról, hogy ki és mikor közlekedik az általa felügyelt ajtón. Így, többé már nem kell a drága idejét azzal töltenie, hogy hívogassa a családtagokat csak azért, hogy megtudja, hazaértek-e már. Ezt a naplót megtekintheti mikor hazaért, vagy ha van Önnek wifi átjárója is már- ami azért lehet szükséges, hogy távolról is létrehozzon új PIN kódot, vagy töröljön egy jogosultságot azonnal, ugyanis ez az eszköz wifin keresztül komunikál a wifi okos zárral és ez továbbítja Ön számra is az információkat a készülékére (legyen telefon, tablet )- akkor mindezt azonnal nézheti.

Tüskék a betörőknek

Ezt a cikket olvasva még mindig lehet, hogy felmerül Önben a kérdés, hogy mi van akkor, ha a betörőket még a nagy testvérként figyelő ajtóba épített kamera se tartja vissza? Ha így is megpróbálkoznak a zár feltörésével? Ez szerencsére az okos zár fejlesztőinek is eszébe jutott. Így, ez az eszköz nemcsak okos, hanem masszív is. Speciális fúrásvédelmet kapott. Ezt úgy sikerült megoldani, hogy a zár 3 zárnyelvvel is záródik. Fontos kiegészítő még az acéltüske. Ebből 4 darab van, amelyeknek az a feladatuk, hogy tartsák az ajtószerkezetet. 

Remek céges felszerelés a wifi okos zár

Idáig azt tárgyaltuk, hogy milyen hasznos segítség lehet az Ön otthonában a wifi okos zár. De ez persze nem jelenti azt, hogy az irodájában nem veheti hasznát. A fent említett chip kártya abszolút beleillik a képbe. Meg a többi innovatív megoldás is. Ezekkel sokkal hatékonyabban kezelheti és felügyelheti az alkalmazottak meg az ügyfelek ki-be járkálását. 

Na jó, de mennyi az annyi?

Talán vegyes érzésekkel olvasta az itt leírtakat. Mert mindannyian tudjuk: semmi sincs ingyen. A sokféle szolgáltatást nyújtó termékekre ez hatványozottan igaz lehet, általában elég borsos az áruk. Ez a wifi  intelligens zár szerencsére az üdítő kivétel. Olyan árkategóriában kapott helyet, hogy egy átlag fogyasztó is megengedhesse magának. 

Így, ha kedvet kapott a használatához, csak annyit kell tennie, hogy lépjen velünk kapcsolatba. Elvisszük Önhöz, és beüzemeljük az Ön által kiválasztott terméket. Ha mégnagyobb biztonságot szeretne, akkor rendeljen hozzá HiSec Acél biztonsági bejárati ajtót is, és kollégáink az ország egész területén beéítik Önnek és telepítik a wifi oko zárat is.

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft