Blog, Okos ajtózár

A Gateway az online élményt hogyan forradalmasíthatja

G3 Wifi átjáró (Gateway) HiSec® Okos zárakhoz

Bevezetés a digitális világba- ott is a gateway tulajdonságaiba

A digitális korunkban az internet hatalmas szerepet játszik mindennapi életünkben. Minden információ és szolgáltatás elérhetővé vált egyetlen kattintással. Azonban az internethez való megbízható hozzáférés nem mindig egyszerű. Itt jön képbe a Gateway, amely forradalmasítja az online élményt és megoldást kínál az internetkapcsolathoz kapcsolódó kihívásokra.

 

A megbízható internet-hozzáférés szükségessége

A megbízható internet-hozzáférés ma már alapvető fontosságú, mind a munkában, mind pedig a szabadidőnkben. Az emberek szinte minden tevékenységüket az internet segítségével végzik, így nincs is meglepő, hogy egy megbízható internetkapcsolat nélkülözhetetlen. Itt jön képbe a Gateway, amely egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a biztonságos és megbízható internet-hozzáférést az okos zárunk és a telefonunk között.

A Gateway megértése és jellemzői

A Gateway egy olyan eszköz, amely az okos zár és az internet közötti kapcsolatot biztosítja. Ez a központi eszköz összeköti a modemet vagy az internetszolgáltatót a többi eszközzel, például a számítógépekkel, a mobiltelefonokkal és az okos eszközökkel. Tehát amikor nem vagyunk az ujjlenyomatos okos zár közelében de szeretnénk módosításokat elvégezni, akkor jön képbe a gateway.

Ha még nincs acél biztonsági ajtója az ujjlenyomatos okos zárhoz, akkor itt tudja megnézi a HiSec kínálatát.

Chip-kártya HiSec® okos zárakhoz (NFC )

1.290Ft

G3 Gateway (Wifi átjáró) HiSec® Okos zárakhoz

24.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft