Blog, Okos ajtózár

Eljött az okos ajtózár kora

HiSec Vénusz okos zár ujjlenyomat olvasóval - termékkép

Az okos ajtózár mit is jelent?

Egyre népszerűbbek az okos ajtózárak, melyek kamerával kiegészítve okos ajtókat alkotnak. Ennek köszönhetően bármikor megnézhetjük telefonunkon, hogy éppen ki tartózkodik otthon. De irodánkba vagy szállodai szobákban, raktárakban, egyéb kiadásra szánt airbnb ingatlan esetén is ez lehet a legjobb megoldás. Hiszen bármikor eldönthetjük és megváltoztathatjuk igényünket arra vonatkozóan, hogy ki lépjen be az ajtón, a telefonnal is nyitható zárat használva. Az okos ajtózár igazi védelmet biztosít és magukba rejtik az ujjlenyomattal nyitható zárak funkcióját is. Ez azt jelenti, hogy PIN kóddal, NFC kártyával, bluetooth-t használva, de akár ujjlenyomatunk segítségével is be tudunk lépni.

Az okos ajtózár digiális funkciója

A felsorolás ráadásul még így sem teljes, mert, ha éppen máshol tartózkodunk fizikailag, akkor is van lehetőség kinyitni az ajtót. A telefonnal nyitható  okos zár ugyanis egy ingyenes applikációval távolról is üzemeltethető. Persze ehhez még szükséges egy wifi átjáró (gatewa) is, mivel ez tud csak kommunikálni wifin kersztül az okos ajtózárunkkal. Enélkül ugyanis a telefonunk a bluetooth kapcsolatot használja az okos zárral. Tehát enne az átjárónak (wifi hídnak) az a szerepe, hogy ha szeretnénk beengedni valakit azonnal az ajtón messziről, akkor ennek sincs semmilyen akadálya. Persze ha nem szeretnénk wifi hídat vásárolni, akkor az is megtehetjuk, hogy a digitális ajtózár közelében állítunk be több PIN kódot, és akkor azt tudjuk, hogy például ezt a kódot csak sos esetben adjuk ki másnak.

Mi minden állítható be még az okos ajtózár alkalmazásában?

A videóban bemutatjuk az okos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

A videóban bemutatjuk az okos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

Kioszthatunk jogosultságot konkrét időpontra vonatkozóan és, ha letelt a határidő, akkor nem fog kinyílni az ajtó. Ez azért nagyon hasznos, mert zárat sem kell cserélnünk, ami elég sok macerára adhat okot és sok időbe is telhet, a kulcsok kiosztásával együtt. Lehetőségünk van arra is, hogy megnézzük, hogy ki próbált belépni az okos ajtózárat használva, mely segít abban, hogy lefüleljük a betörőket. A rendszer azt is naplózza, hogy ki van éppen otthon. Természetesen sokan az irodájukba is telepítenek ilyen intelligens rendszert. Összefoglalva a fúrásvédelemmel ellátott okos ajtózárak valódi biztonságot nyújtanak és megkönnyítik az életünket. Emellett nagyon kedvező áron érhetőek el. Azonban az nagyon fontos, hogy megfelelő minőséggel és biztonsággal ellátott ajtóra telepítsük, mert különben be tudják törni az ajtót. Ezzel kapcsolatosan ajánljuk figyelmébe az általunk forgalmazott HiSec biztonsági acél bejárati ajtókat, melyek kapcsán egész Európában rendelkezünk védjeggyel.

Biztonsági ajtók, melyek maximális védelmet nyújtanak

Egy ajtó, akkor mondható biztonságosnak, ha a MABISZ ebbe a kategóriába sorolta. Az általunk forgalmazott acél biztonsági ajtók kapcsán minket ráadásul egy magasabb kategóriába soroltak. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a biztonsági ajtókat ügyfeleink folyamatosan tovább ajánlják egymásnak, így több ezer ajtót tudtunk már értékesíteni. Ami a technikai paramétereket illeti, egyes ajtóink acél biztonsági ajtóként funkcionálnak és központi záras kivitelben is megvásárolhatóak. Tolórudazatos rendszerük 12 pontos záródást biztosítanak, melyek az ajtólap oldalán, alján és tetején találhatóak. Ráadásul további 3-4 záródási pont egészít ki mindezt, egy második, felülre szerelt zár révén. A biztonsági ajtókról azt kell továbbá tudni, hogy közismerten vastag, nagy ellenálló képességgel rendelkeznek. Általában acélból készülnek el a zárnyelvük, így a pajszerrel, vagy feszítővassal történő próbálkozás eleve kudarcra van ítélve.

A betörők két dolgot utálnak a legjobban.

Ha túl nagy macerával, sok ideig tart az ajtók betörése és, ha mindez nagy zajjal jár. A HiSec ajtók esetében mindkettővel számolhat. 2008 óta érhetőek el a magyar piacon ezek a páratlan, impozáns megjelenésű biztonsági ajtók. A robosztus ajtók nemcsak biztonságosak, de gyönyörű tervezésűek is és jobbos és balos kivitelben is elérhetőek. Választhat a matt vagy fényes felületű ajtók közül, melyek fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezéssel vannak ellátva.
Nemcsak az új ajtó beszerelésében segítünk Önnek, hanem a régit is szívesen elszállíttatjuk kérésére. Fontos megfelelő szakértelemmel legyen telepítve a biztonsági ajtó, hogy ne lehessen könnyen feltörni és a garancia is biztosítva legyen. 

Rendelje meg a biztonsági ajtót és okos ajtózárat, hogy valódi biztonságban tudja önmagát és családját egyaránt!

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft