Blog, Okos ajtózár

Mit veszíthet, ha nincs okos zár a bejárati ajtaján?

A videóban bemutatjuk az okos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

Okos zár gyorsan és egyszerűen

Összeszedtük lényegre törően, hogy miről marad le, ha nem vált okos zárra. Ráadásul pár perc alatt kicserélhető az okos zár,  melyet elérhető áron vásárolhat meg.

Extra kényelem

Az okos zár wifi kapcsolat esetén, ha gateway-t is vásárol, akkor telefon segítségével bármikor láthatja, hogy ki lépett éppen be otthonukba. Ugyanis ingyenesen letölthető applikáció ezt lehetővé teszi. Ezáltal bárhonnan hozzáfér az információkhoz. Az ajtó nyitásához használhatunk ugyanis NFC kártyát mely egy chip segítségével nyitja ki az ajtót. Ha számunkra kényelmesebb, akkor még kulcsot és kártyát sem kell magunkkal vinni, hanem elég az ujjlenyomatunkat beprogramozni és azzal kinyitni az ajtót. Ez gyerekek esetében is előnyös és nagyon biztonságos, mert nem tudja elveszteni a lakáskulcsokat. Eseti megoldást jelent, de állandó jelleggel használható PIN kód is. Ugyanis küldhetünk akár sms-ben a másik embernek egyedi PIN kódot is. Természetesen választhatunk határozatlan ideig érvényes PIN kódot is.

További előnyei a smárt zárnak

Itt sem ér véget a sor, ugyanis 5 méteres közelségben bluetooth segítségével is kinyitható az okos zár az alkalmazáson keresztül. Nem kell gyermekét hívogatnia, hanem az applikáción keresztül azonnal láthatja, hogy hazaért-e az iskolából, illetve párja megérkezett-e a munkahelyről. Ha elmennek nyaralni és közben váratlanul bármilyen gond adódik, nincs szükség arra, hogy a szomszédokat megkérje, hogy segítsenek.

Ingatlan kiadás alkalmával sok időt, energiát spórolhat meg hála az okos zár  és wifi gatewaynek

Ha ingatlankiadással foglalkozik, akkor távolról is be tud bárkit, bármikor engedni. Ez a leggyorsabb, legpraktikusabb megoldás. Le is tudja egy gombnyomással tiltani az illetőt mindenféle konfliktus nélkül, ugyanis nem kell a kulcsokat visszakérni tőle. És arra sincs szükség, hogy lecserélje a zárakat. 

Az okos zár illetve HiSec fém bejárati ajtó szerelését  is kérheti egyszerre is. Miskolci Bemutatótermünkben meg is nézhetik.  Bővebb tájékoztatásról kérdezze kollégánkat.

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft