Blog, NFC nyitás, okos bejárati ajtó

Wifis ajtózár – Biztonságos belépés

Hisec Mars okos zár termékkép - bordo

Wifis ajtózár a bejárati ajtóba

Amikor építkezünk, felújítunk, vagy éppen csak valamit modernebbel, jobb minőségűvel szeretnénk lecserélni, a megfelelő bejárati ajtó az egyik fontos, ha nem a legfontosabb része a lakásunknak. Mindenki törekszik minél nagyobb biztonság megteremtésére, és az okos bejárati ajtó nyújthatja a legjobb védelmet. Itt azonban nem csak az ajtóra kell gondolni, hanem a zárszerkezetre és kilincsre is. Csak ezekkel együtt tudjuk megfelelően kiszolgálni a biztonságunkat, valamint a kényelmünket. A wifis okos ajtózár kompatibilis a HiSec biztonsági beltéri ajtóvalA régi, hagyományos zár ideje lassan lejár és átveszi a szerepét az okos wifis ajtózár. A kulcsot sokszor nem találjuk, vagy elveszítjük, ebben az esetben ki kell cserélni a zárat. Könnyen másolható, tehát illetéktelen is használhatja a bejárati ajtót. Az okos zárak működhetnek kulccsal is, azonban lényegesen többet tudnak a hagyományos zárral szemben. A mobil telefonunkon keresztül távolról is irányíthatjuk a bejárati ajtót. Így a zár nem csak biztonságos, de a kényelmünket is szolgálja. Nem kell többé bajlódni a kulccsal, mert akár a kezünk is elegendő az ajtó nyitásához.

Hogyan működik a wifis okos ajtózár – miért „okos”?

A mobil telefonunkon keresztül távolról is irányíthatjuk a bejárati ajtót. Így a zár nem csak biztonságos, de a kényelmünket is szolgálja. Nem kell többé bajlódni a kulccsal, mert akár a kezünk is elegendő az ajtó nyitásához.Az ajtó nyitásához használhatunk kulcsot, de a puszta kezünket is. Működhet NFC kártyával, kóddal és telefonnal vezérelve is. Az okos ajtózár segítségével sok személy számára biztosíthatunk egyedi belépést, de azt bármikor le is tilthatjuk. A wifis zár segítségével ellenőrizhetjük, hogy ki tartózkodik éppen otthon. Távollétünkben irányítani tudjuk az ajtónyitást a telefonunk segítségével, abban az esetben ha van Wifi-hídunk is.

NFC kártya használata

Hazánkban is egyre szélesebb körben terjedt el a kártya használata. Elsősorban a munkahelyeken használják ezt az eszközt, lehetővé téve a dolgozok könnyű mozgását. Egyben az alkalmazottak mozgása is ellenőrizhető. A szállodákban is alkalmazzák, a vendégek szabadon, a recepció kiiktatásával történő közlekedés érdekében. A HiSec wifis ajtózárhóz gyárilag jár hozzá 3 darab, amelyet a későbbiekben bővíthet is.

Számkódos zár

A wifis ajtózár több mint 100 kódot képes eltárolni, így számtalan személy esetében tudjuk alkalmazni. Biztosítani tudjuk a személyre szabott belépést. Megadhatjuk, hogy ki és mikor nyithatja a bejárati ajtót. Az Időtartamot is betáplálhatjuk napra, időtartamra vonatkozóan. Ezek a funkciók azokban az esetekben jelentenek praktikus megoldást, ha egy személy rendszeresen jár otthonunkba, például a takarítónő. Azonban alkalmazhatjuk akkor is, ha valaki huzamosabb ideig tartózkodik nálunk, a kóddal szabadon, tőlünk függetlenül közlekedhet. Biztonságos, nem kell félnünk attól, hogy olyan személy kívánja kinyitni az ajtót, akit mi már nem kívánunk beengedni a lakásba, mert a kód bármikor törölhető.

Ujjlenyomatos ajtózár- ujjlenyomatos kilincs -ugye mennyi neve van a wifis ajtózárnak?

Az ujjlenyomattal nyitható digitális zárak egy ingyenesen letölthető applikációval használhatók okostelefonunk segítségével. Ezzel a funkcióval akár távolról is, sms-ben is kiküldhetünk egy hozzáférést bárki számára. Nem kell tehát otthon lennünk, ha éppen valakit be kívánunk engedni az ajtón. Az wifis ajtózár lehetővé teszi, hogy mindenféle segédeszköz nélkül bejussunk, csak az ujjunkat kell használni. Ez hasznos lehet gyerekek esetében, nem áll fenn annak a veszélye, hogy elvesztette, vagy valahol ott hagyta a kulcsot, csak az ujját használva bejuthat az ajtón.


Wifis ajtózár és airbnb okos zár – távolról történő belépés a telefonunk segítségével

Amennyiben a bejárati ajtó maximum 5 méter távolságban van tőlünk, egy ingyenesen letölthető applikációval bluetooth-t használva irányíthatjuk a bejárati ajtót, de a nagyobb távolság sem jelent gondot, a Wifi és az-airbnb alkalmazásával. Ehhez egy úgynevezett híd szükséges, amely kapcsolatot teremt a telefonunk és az ajtózár között.

Az Intelligens napló

Ezzel a kiegészítő alkalmazásával telefonunkon látható és ellenőrizhető a lakásunkban történő ajtónyitás, bármikor megnézhetjük ki tartózkodik otthon, a napló ugyanis mindent rögzít. A wifis okos ajtózár beszerelése egyszerű, házilag is kivitelezhető. Egyszerűen csak a régi zár helyére kell rögzíteni és a kilincsek közötti távolságot, valamint a nyitás irányát beállítani. 

Amennyiben felkeltettük az Ön érdeklődését, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár v2.0 – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ)

89.500Ft

HiSec® – “Plútó 2.0” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel (ÚJ!)

79.500Ft