Blog, okos-zár

Az elektromos ajtó zár-vagy okos zárnak mondhatjuk- előnyei

Az elektromos ajtó zár a modern kor egyik hasznos eszköze

Mindannyian arra vágyunk, hogy egyszerűen működjenek a dolgaink, különféle bonyodalmak nélkül és a lehető legnagyobb biztonságban legyünk kényelmes körülmények között. Ez természetesen a különféle eszközeinkre is igaz. Fontos, hogy a nap, mint nap használatos dolgaink megfelelően működjenek és a technikai fejlődéssel tartsák az iramot. Ebbe a kategóriába esik az elektromos ajtó zár, melyről elmondható, hogy valódi kényelmet és biztonságot ad. Választhatunk a számtalan ajtónyitási funkció közül, sőt távolról is tudjuk kezelni az ajtózárat, ha wifi-híddal is rendelkezünk. Láthatjuk, hogy ki tartózkodik otthon.


Ujjlenyomatos ajtózár funkciója

Hisec Mars okos zár termékkép - bordo

Hisec Mars okos zár termékkép – bordo

Az okos ajtózár lehetőséget biztosít arra, hogy mindenféle eszköz nélkül az ujjlenyomatunk segítségével nyissuk ki az ajtót. Ez nagyon hasznos funkció, mert így nem kell magunkkal vinni semmit sem és attól sem kell aggónunk, hogy például gyermekünk elveszti a kulcsokat. 

Fizikai kulcs használata

Lehetőség van arra is, hogy a hagyományos módon fizikai kulcsot használjunk. Így semmi eddigi funkcióról nem kell lemondanunk, ha eddig ilyen zárat használtunk. Az ingyenes applikáció segítségével virtuális kulcsot is küldhetünk ismerősünknek, de akár egy mesterembernek is, ha éppen arra van szükség. Példának okáért nem tartózkodunk éppen otthon, mikor megérkezik. Ez főleg akkor előnyös, ha hirtelen, váratlan esemény, például csőtörés alkalmával van szükség a szakemberre és mi már eljöttünk otthonról. 

Sőt, arra is van lehetőség, hogy sms-ben PIN kódot küldünk annak a személynek, akit be akarunk engedni. Ha wifi-híddal is rendelkezünk, akkor okos telefonunk képes az okos ajtózárral távolabbról is kommunikálni, ha van wifi kapcsolat a zár közelében, amit használni tud.

Számkódos zárral történő ajtónyitás

Lehetősége van Önnek vagy családtagjának PIN kód segítségével kinyitni az ajtót. Nem kell attól aggódnia, hogy nem jut mindenkinek PIN kód, mert több,mint 100 PIN kód tárolására képes a készülék. A rendszer úgy működik, hogy biztonságban, külső szerveren tárolódik az információ és minden családtagja, munkatársa kaphat egyedi számsort, hogy ki tudja nyitni az ajtót. Nem sok esély van arra, hogy a rendszert feltörik, de ekkor sem tudnak az adatokkal mit kezdeni, mert nem megállapítható, hogy maga az okos zár fizikailag hol található meg.

NFC kártyával is be tud lépni az ajtón

Könnyedén egy kártya segítségével is nyitható az ajtó. Gyakorlatilag egy pillanat alatt ki tudja nyitni ezáltal az ajtót. Ráadásul, ha az okos zár mellé kamerát is létesít az ajtón, akkor immár okos ajtóval fog rendelkezni, mely egy újabb lépés az okos ház megvalósítását illetően. 

Az okos zár bluetooth kapcsolattal is rendelkezik

Az okos ajtózárat bluetooth kapcsolat segítségével is ki tudja nyitni. Körülbelül 5 méteren belül működik ez a funkció. Ez is egy praktikus megoldás lehet a számunkra, mert a telefonunk általában mindig nálunk van. Ez a funkció szintén a kényelmünket szolgálja.

Könnyű beszerelni az általunk forgalmazott okos zárat

Természetesen minden fontos infót megkap tőlünk, így könnyedén, akár 5-10 perc alatt beszerelhető az okos ajtózár. Ez azért előnyös, mert nincs szükség külön ehhez a művelethez szakemberre. Bármikor dönthet úgy, hogy valakit megfoszt a jogosultságoktól, így nem kell kicserélni sosem a zárat. Ennek köszönhetően az Ön otthonába csak az mehet be, akit Ön szívesen lát.

Összefoglalás gyanánt

Meghatározó szempont a környező lakások, házak biztonsági technológiáját meghaladva valódi biztonságot teremteni környezetünkben. Ezáltal sikeresen elkerülhetjük az esetleges betörést otthonunkba, irodánkba. Emellett ezek a korszerű eszközök kompatibilisek egyéb megoldásokkal is, melyeket folyamatosan fejlesztenek. Emellett érdemes biztonsági ajtóba beszerelni a zárat, hogy a lehető legnagyobb legyen a biztonság. Ezért fontos, hogy megfelelő alapokkal rendelkezzünk.

Valódi kényelmet biztosít, hogy számtalan lehetőség van arra, hogy az okos ajtózárat kinyissa, mely valódi biztonságot ad Önnek és családjának. Akár irodában, különféle vállalkozások alkalmával, lásd motelek, apartmanok, airbnb zárként is tökéletesen funkcionál ez a fajta megoldás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, keressen minket, hogy adhassunk további információt és segíthessük a megrendelés folyamatát. 

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft