airbnb lakások, Blog

Az ujjlenyomatos ajtózár segít védeni a bérbe adásra kínált lakását

A videóban bemutatjuk az okos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

Az ujjlenyomatos ajtózár mely távolról nyitható és ügyfelei csak korlátozott ideig férnek hozzá

HiSec® – “Plútó” Okos-zár – termékfotó

HiSec® – “Plútó” Okos-zár – termékfotó

Telefonnal egy wifi híd segítségével távolról is kiosztható jogosultságok, akár ideiglenes jelleggel, hogy csak az és akkor mehessen be a bérbe adott ingatlanjába, akit be akar éppen engedni az ajtón. Tehát a wifi híd egy hírtelen fellépő esetre nyújt nagyon jó megoldást.  Természetesen ha korábban állított be az ujjlenyomatos ajtózár közelében  például ideiglenes PIN kódot váratlan esetekre, akkor ennek a kódnak a működéséhez nem kell wifi híd, hisz ezeket a hozzáféréseket már korábban beállíotta. Módosítani azonban csak az ujjlenyomatos ajtózár közelében tudja megtenni, vagy a wifi híd meglétével. Bővebben ide kattintva olvashat a wifi hídról.

Mi a legkényelmesebb, leggyorsabb, leghatékonyabb és legelegánsabb megoldás, ha ingatlant ad bérbe?

Rengeteg időt és ügyintézéssel járó bosszankodást spórolhatunk meg, ha egyből a legtökéletesebb megoldásban gondolkodunk, ami ráadásul nagyon reális áron érhető el. Hosszú távon pedig olcsóbb fenntartani, mint a hagyományos, korszerűtlen megoldást, ami könnyen feltörhető.
Arról van szó, hogy a legmodernebb technológiának köszönhetően ma már elérhetőek az ujjlenyomatos ajtózárak. Ezek nemcsak kulccsal, hanem ezen kívül NFC technikával (chip kártya) is könnyedén kinyithatóak. Ám ez még nem minden. Van lehetőség arra is, hogy több PIN kódot programozzunk be, így akár 100 feletti számban is adhatunk hozzáférést az embereknek. Emellett rendelkezésre áll az ujjlenyomatos megoldás is, ha teljesen személyre szabott megoldásban gondolkodunk éppen.

És még van egy lehetőség, hogy kinyissuk az ujjlenyomatos ajtózárunkat

Az ujjlenyomattal nyitható záron kívül telefonnal nyitható okos zár funkcióját is magában hordozza ez a készülék. Ez konkrétan azt jelenti, hogy telefonunk segítségével közelről bluetooth segít abban, hogy nyithatóvá váljon az ajtó. Távolabbról is bármikor ki tudjuk nyitni az ajtót telefonunkkal, ha már van wifi átjárónk. Emellett arra is lehetőség van, hogy kiosszunk ideiglenesen különféle lehetőséget arra, hogy más is be tudjon lépni az ajtón.

Bérelhető lakások (airbnb lakások), garázsok, szállodai szobák esetén a legjobb megoldás egy okos zár telepítése


Ez a technológia nagyon előnyös lehet például bérelhető szállodai szobák, raktárak, garázsok, lakások esetén, ahol gyakran változik a bérlők köre. Ez a lehető legbiztonságosabb és költségkímélő megoldás, mert így nem kell kulcsot másolni, és zárat cserélni. Egyszerűen csak kiosztja a hozzáférést a megadott időszakra vonatkozóan és már működik is a rendszer. Természetesen arra is van lehetőség, hogy egyszer csak felfüggessze a hozzáférés lehetőségét az ujjlenyomatos ajtózárhoz. Ez akkor előnyös, ha váratlanul megszakítják a szerződést, vagy a felmondás éppen véget ért és így tovább… Ezt nem tudhatjuk előre egy határozatlan idejű szerződés esetén, hogy mikor fog bekövetkezni.

Mára már sok bérbeadó keresi a számára jó megoldásokat


Ma már nem véletlen, hogy például kiadó garázsok esetén, egyre többen telefonnal működtethető sorompóban gondolkodnak, mert így akár a leendő bérlőnek is meg tudjuk mutatni az adott területet anélkül, hogy kimenjenek az adott helyszínre. A másik haszna a dolognak, hogy üzemzavar esetén – ami váratlanul szokott következni -, azonnal be tud lépni a szakember az adott területre.
Ugyanis távolról őt is be tudjuk engedni és nem kell ehhez kiutaznunk az adott helyszínre. Ezeket figyelembe véve az okos zárat választva egyrészt a legmodernebb és legbiztonságosabb technológiával fogunk rendelkezni és hamar visszajön a kiadás költsége, így ez egy kiváló befektetés.
Emellett a megfelelő biztonsággal rendelkező ajtók beszerzéséről sem szabad megfeledkeznünk, melyben az ujjlenyomatos ajtózárat elhelyezzük. Fontos az okos zár használata, ám ugyanilyen fontos az is, hogy az megfelelő biztonsággal rendelkező ajtóba legyen beépítve, hogy ne lehessen könnyűszerrel feltörni azt.

Bizonyára már Ön is hallott a HiSec acél ajtóiról


A általunk forgalmazott biztonsági ajtókat a MABISZ magasabb kategóriába sorolta, hiszen speciális HiSec ajtókról van szó és bejegyzett védjeggyel rendelkezünk az egész EU területén. Általában ezeknek az ajtóknak a feltörésével nem szoktak próbálkozni a betörők, mert nagyon jól ismerik a paramétereit. Például nem öt centiméter, hanem hét centiméteres vastagsággal rendelkeznek, így nem az általában barkácsboltokban fellelhető modellekről van szó.  

Válassza Ön is a maximális biztonságot és kényelmet és rendelje meg a biztonsági ajtónk egyikét, illetve az okos zárat!

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft