Blog, okos rendszer

Az wifi okos zár nagy terhet vesz le a vállunkról

A videóban bemutatjuk az okos zár beállításából azt a részt, amikor PIN kódot adunk hozzá.

Könnyen nyitható és biztonságos is

Képzelje el, hogy mostantól egy érintésre kinyílik a bejárati ajtó a lakásán, de dönthet úgy is, hogy egy jelszót pötyög be és ezáltal is azonnal kinyílik az ajtó.  Telefonja és wifi-átjáró segítségével pedig bármikor távolról is tudja interneten keresztül beengedni, akit csak szeretne az ajtón. Sőt, bármikor meg is változtathatja a jogosultságot és azonnal letilthatja az adott személyt a wifi okos zár ingyenes appjában. Megnézheti, hogy ki van éppen otthon, vagy időszakhoz is rendelheti, hogy ki mettől meddig tudja kinyitni az ajtót. Mennyivel lenne egyszerűbb az élete ezáltal? Nem kell többé lakatos, kulcsmásolás, bármikor bárkit beengedhet az ajtón akár távolról is okostelefonja segítségével.

A Hisec wifi okos zárral mi ezt kínáljuk Önnek

Valódi kényelmet, trendi megoldást és biztonságot. Ezeket az okos zárakat ugyanis nem lehet kinyitni egykönnyen. Ha fontos Önnek, hogy a technikai fejlődéssel lépést tudjon tartani, akkor válassza a legkorszerűbb megoldást. Lényeges, hogy megfelelő minőségű fém biztonsági ajtóban gondolkozzon, amin elhelyezi a wifi okos zárat. Ugyanis, hiába van rajta biztonságos zár, ha magát az ajtót könnyen át lehet törni. A lényeg, hogy az ajtózárakkal kapcsolatos problémáknak végleg búcsút inthet. Könnyedén Ön is fel tudja szerelni 5-10 perc alatt a zárat az útmutató alapján. Érdemes az internetkapcsolat használatával wifi-átjáróban is gondolkodni, mert csak így képes távolról is kommunikálni a rendszerrel telefonján keresztül. Ez azt jelenti, hogy a zár internet kapcsolatot használva elérhető távolabbról is az ingyenes applikáción keresztül.

Milyen módon nyitható ki a wifi okos zár?

Van lehetőség arra is, hogy klasszikus zárként fizikai kulcsokat használjunk. Ám ezen kívül más módon is nyitható természetesen az okos zár. A funkciók alapján szokták elnevezni az egyetlen okos zárat, illetve rákeresni az interneten. A lényeg, hogy egyetlen zárról van szó, melyet többféle módon lehet kinyitni.  

Számkódos nyitás

Elérhető számkódos zárként működő megoldás. Ebben az esetben nincs más dolgunk csak bepötyögni a PIN kódot, amivel kinyílik az ajtó.

A wifi zár továbbá nyitható még..

Lehetőség ujjlenyomatos ajtózárként használni a wifi okos zárat. Ez is nagyon hasznos és kényelmes megoldás. Ugyanis ennek köszönhetően is gyorsan ki tudjuk nyitni a zárat az ajtón. Elég sok hely van az ujjlenyomatok  tárolására, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem jut mindenkinek.

Nfc nyitási lehetőség is van 

Nemcsak hasznos kiegészítője az okos zár otthonának, hanem használhatja azt abban az esetben is, ha irodája van. Hotelek, panziók is előszeretettel választják ezt a megoldást. Célszerű megoldás, mert ebben az esetben gyorsan változik a használók köre. Nem véletlen, hogy airbnb zárként is keresik az emberek ezt a zárat. Ha hasonló vállalkozásunk van, akkor ez egy jó megoldás lehet erre a célra is.

Nincs más dolga, csak kiadni a jogokat vagy visszavonni, ha már nem szeretné, hogy használatban legyenek azok. Emellett lehetőség van NFC kártyával is bejutnunk az ajtón. Ez azt jelenti, hogy elég a zárhoz érinteni a kártyát és már nyílik is az ajtó.

Ne reszkírozzuk meg azt, hogy betörjenek otthonunkba, irodánkba

Nincs annál rosszabb tapasztalat, mint mikor váratlanul betörnek hozzánk. Ha éppen otthon tartózkodunk, akkor bántódásunk is eshet nekünk vagy családunknak. Ezért érdemes biztosra menni és a legkorszerűbb wifi okos zárban gondolkodni. A betörés alkalmával ugyanis rengeteg papírmunka vár ránk. Ezután rendet kell raknunk, kitakarítani és szembesülni azzal, hogy féltve őrzött dolgaink, aminek esetleg inkább eszmei értéke van, már nem fog előkerülni számunkra. Nem érdemes ezt kockáztatni, mely nemcsak lelkileg, de anyagilag is megrázó lehet a számunkra. Sokak számára rossz érzés, mikor idegen emberek, rossz szándékkal a dolgaink között matatnak és kedvükre tulajdonítanak el dolgokat tőlünk.  Éppenezért legyen minőségi a bejárati ajtaja is, amelyek kompatibilisek a wifi okos zárakkal is.

Pártoljon át Ön is a modern technikát használva és válassza a kényelmes és biztonságos okos zárat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és szakképzett kollégáink azonnal segítenek Önnek. 

“TITAN” – HiSec® Arcfelismerő zár – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

159.500Ft

Arcfelismerő zár – HiSec® “EUROPA” – Motoros nyitás / zárás, beépített kamera és monitor

129.000Ft

HiSec® – “Mars” Okos-zár – Nyitható Mobil alkalmazással, ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetoothal és NFC-vel

84.500Ft